Διαγωνισμός

Εκατό διπλές προσκλήσεις για το συναρπαστικό «Συμβολαιογράφο» με το νέο διαγωνισμό του THE PASS by Schweppes

Για όσους ξέρουν να αναγνωρίζουν τη χαρακτηριστική σπιρτάδα του ανθρακούχου Schweppes, το ταξίδι δεν σταματά. Ύστερα από την κινηματογραφική πρεμιέρα του «Ο κόσμος σου ανήκει» παρουσία του σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς, ένα νέο ραντεβού αποκλειστικά για τα μέλη του THE PASS by Schweppes ξεσηκώνει το θεατρόφιλο κοινό της πόλης.

«Ο Συμβολαιογράφος», η περίφημη νουβέλα του λόγιου Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή που είχε αφήσει ιστορία τόσο συγγραφικά όσο και τηλεοπτικά (αργότερα) με την ομώνυμη σειρά από τον Γιώργο Μιχαηλίδη, μεταφέρεται στο θεατρικό πάλκο και κάνει πρεμιέρα μπροστά από τα μέλη του premium Schweppes club.

Στο θέατρο Χώρα, στα σκηνοθετικά χέρια του Πέτρου Ζούλια, η συναρπαστική ιστορία εποχής μάς μεταφέρει στην Κεφαλονιά του 19ου αιώνα, πλέκοντας το σασπένς γύρω από τη δολοφονία ενός κόντε και την ύπαρξη δύο διαθηκών. Κατηγορίες εναντίον αθώων, αυτοκτονίες, απάτες, ερωτικές ιστορίες καταδικασμένες σε αδιέξοδο και μπόλικες ραδιουργίες πυροδοτούν το δικαστικό θρίλερ, με τον Σταμάτη Φασουλή στο ρόλο του συμβολαιογράφου Σιορ Τάπας να κινεί τα νήματα της πλεκτάνης ανάμεσα σε ένα εξίσου δυνατό καστ ηθοποιών (Αντώνης Λουδάρος, Ευγενία Δημητροπούλου, Κώστας Φαλελάκης κ.ά.). Εκατό μέλη του THE PASS by Schweppes έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρώτη παράσταση του έργου, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου. Εσύ θα το χάσεις;

Για να διεκδικήσεις τις προσκλήσεις του συγκεκριμένου διαγωνισμού αλλά και τα δώρα νέων κληρώσεων που ανακοινώνονται συνεχώς, το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνεις μέλος στο premium club του Schweppes. Δείξε χαρακτήρα, μπες στον κόσμο του THE PASS, πάρε μέρος στους διαγωνισμούς και ένα μεγάλο ταξίδι εμπειριών σε περιμένει.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό Bars & Clubs