Νέα

«Cheese Tea»: Το μουστάκι είναι και πάλι μόδα

Πίνεις τσάι και βγάζεις μουστάκι. Τι είναι; Το κουίζ παίζεται ήδη στις νεανικές παρέες της πόλης που κυνηγάνε ό,τι καινούργιο και ανατρεπτικό κάνει την εμφάνιση του. Ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία στην Ταϊβάν, γρήγορα έκανε θραύση στην Κίνα, στην Ταϊλάνδη και στις υπόλοιπες χώρες της Ασίας, εξαπλώθηκε μέχρι την Αμερική αποκτώντας κι εκεί χιλιάδες θαυμαστές… μουστακαλήδες, και πλέον ήρθε και στην Ελλάδα από την Coffee Island.

Πρόκειται για το τσάι «Cheese tea», ένα trend ρόφημα που υπόσχεται να σου φτιάξει με τη μία τη διάθεση, αφού θα ζωγραφίσει στα χείλη σου το πιο ιδιαίτερο χαμόγελο από την πρώτη κιόλας γουλιά. Πώς γίνεται αυτό; Χαρίζοντάς σου ένα γευστικό, τυρένιο μουστάκι!

Το «Cheese Tea» είναι ένα ανατρεπτικό κρύο τσάι που όπως προδίδει και η ονομασία του καλύπτεται από ένα αφρώδες –σαν μους– ψηλό λευκό «στρώμα» φτιαγμένο από cream cheese και γάλα, αυτό που θα δημιουργήσει και το χαρακτηριστικό μουστάκι. Από αγνά, ποιοτικά υλικά και 100% φυσικό τσάι, το «Cheese Tea» έρχεται σε τρεις υπέροχες γεύσεις-βάσεις τσαγιού (φράουλα, lime και ιβίσκος) ενώ το θερμιδικό βάρος δεν χρειάζεται να μας απασχολεί καθώς έχει μόλις 260 θερμίδες. Σερβίρεται στη δική του ανακυκλώσιμη κούπα και κάθε πλούσια και μοναδική γουλιά του απολαμβάνεται φυσικά χωρίς καλαμάκι – πώς αλλιώς θα δημιουργηθεί άλλωστε το λευκό μουστάκι, το απόλυτο γευστικό trend;

Για το μουστάκι αυτό δεν χρειάζεται να γίνεις… χίπστερ. Οι οδηγίες είναι απλές. Απλά σηκώνεις το ποτήρι ψηλά, απολαμβάνεις μια πλούσια γουλιά από τσάι και κρέμα, γεύεσαι τον ανατρεπτικό συνδυασμό που δημιουργούν στο στόμα οι λεπτές αλμυρές νότες τυριού με τη γλυκιά και φρουτώδη γεύση του τσαγιού, και το τυρένιο μουστάκι κάνει την εμφάνιση του στο χαμόγελό σου. Μην ανησυχείς για την εμφάνιση• ταιριάζει σε όλους και σίγουρα πολλοί θα ζηλέψουν αυτό το ανατρεπτικό και άκρως γευστικό στυλ.

Βγάλε μια φωτογραφία με το λευκό μουστάκι που αφήνει το «Cheese tea», ανέβασέ την σαν story με το hashtag #mustache_challenge έως τις 30/9 και πάρε μέρος στον διαγωνισμό που χαρίζει ένα iPhone SE και κάνει τα μουστάκια και πάλι μόδα! Enjoy και άσε το μουστάκι να παίζει δυνατά...