Νέα

αθηνόραμα Bar Awards 2020: Αυτά είναι τα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας

«Baba au Rum»
«Baba au Rum»

Απονεμήθηκαν την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου τα αθηνόραμα Bar Awards για τον χειμώνα 2019-20 και συγκεκριμένα την περίοδο Νοεμβρίου του 2019 έως και Φεβρουάριο 2020, κατά την οποία η γευσιγνωστική ομάδα του αθηνοράματος δοκίμασε, συνέκρινε και αξιολόγησε τα καλύτερα bars σε όλη την επικράτεια. Σε μία online τελετή που παρουσίασε με χιούμορ και αμεσότητα ο Μιχάλης Παπαζήσης, Head of Digital Media Production στην Bar Academy, περισσότερα από 60 μπαρ διακρίθηκαν σε όλη την χώρα, από το Ηράκλειο της Κρήτης μέχρι τη Δράμα, ενώ 3 μπαρ απέσπασαν την υψηλότερη βαθμολογία (16,5) και βρέθηκαν να ισοβαθμούν στην κορυφή. Το «Baba au Rum», το «CV Distiller» από την Αθήνα και το «Vogatsikou 3» από τη Θεσσαλονίκη, ανακυρήχθηκαν επάξια ως τα 3 καλύτερα μπαρ της Ελλάδας για το 2020.

banner
«CV Distiller»
«CV Distiller»

Επιπλέον, τα ειδικά βραβεία του θεσμού απονεμήθηκαν σε 5 μπαρ που ξεχώρισαν στην επεισοδιακή φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, το ειδικό βραβείο του «καλύτερου bar restaurant» απονεμήθηκε στο «Nikkei Peruvian Resto Bar», το ειδικό βραβείο «cocktail list concept» στο «Abbey Kitchen bar», το «CV Distiller» κράτησε τον τίτλο του ως το μπαρ με την «καλύτερη spirit list», το ειδικό βραβείο «καινοτομίας» πήγε στην Κρήτη και το «Lοκαλ», ενώ το καλύτερο cocktail με Schweppes το ήπιαμε στο «Odori Vermuteria di Atene».

«Vogatsikou 3»
«Vogatsikou 3»

Συνολικά βραβεύτηκαν 64 μπαρ σε όλη την χώρα, 16 από τα οποία διακρίθηκαν με 2 shaker και τα υπόλοιπα 48 μπαρ με 1 shaker. Συγκεκριμένα στην Αθήνα βραβεύτηκαν 39 μπαρ, 8 στη Θεσσαλονίκη, απο 3 μπαρ σε Βόλο, Ιωάννινα και Κρήτη, 2 στη Δράμα και από 1 μπαρ σε Πάτρα, Λάρισα, Λαμία, Καβάλα, Σύρο και Λευκάδα.

Αναλυτικά τα βραβευμένα bars εδώ

Δείτε ξανά την τελετή απονομής εδώ

Χορηγός αθηνόραμα bar awards Online: Schweppes
Υποστηρικτής αθηνόραμα bar awards Online: Flor de Caña

banner

Σχετικά Θέματα