Αφιέρωμα

10 ιδιαίτερα μπαρ της Αθήνας

Ξεχάστε τα μπαρ όπως τα ξέρατε. Τώρα περνούν σε άλλη­ ­φάση και προσεγγίζουν σιγά σιγά έναν conceptual χαρακτήρα, που τους δίνει ταυτότητα και πιστούς φαν. Ας δούμε τι μας ταιριάζει, για να κανονίσουμε για το βράδυ...

Ανυπέρβλητη θέα, προχωρημένες σκηνογραφίες, μητροπολιτικά vibes, events με νόημα, cocktails από ελληνικά αποστάγματα, εξωτική ατμόσφαιρα, μείξεις που σχεδιάζονται σε… συνεργασία του πελάτη με τον bartender, ποτά που συνδυάζονται αρμονικά με το φαγητό και μια νέα all day αντίληψη που σε κάνει να θέλεις να είσαι έξω κάθε ώρα και κάθε ημέρα. Πρόκειται μονάχα για κάποια από τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων αθηναϊκών μπαρ, τα οποία μας προσφέρουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει, ανάλογα με τη σύσταση­ της παρέας, τη διάθεση της στιγμής και το προσωπικό μας γούστο.

Ολοένα και πιο συνειδητά, τα αθηναϊκά μπαρ προτείνουν κάτι περισσότερο από το στεγνό «άκουσα μουσική και μπήκα». Προτείνοντας μοναδικά και καλαίσθητα concept εξόδου, διαμορφώνουν το δικό τους χαρακτήρα, καλώντας μας να γνωρίσουμε τις διαφορετικές πτυχές της πολυσυλλεκτικής διασκέδασης της πόλης μας. Το λες και θρίαμβο της προσωπικότητας.

Στο αφιέρωμά μας εδώ, λοιπόν, θα ανακαλύψετε κι εσείς μερικούς από τους λόγους για τους οποίους χαιρόμαστε να κυκλοφορούμε εκεί έξω. Νύχτα αλλά και μέρα.

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης