Rooftop Sessions στο 'Brown Lighthouse Athens': Η μουσική συναντά τη μόδα και την τέχνη

Ένα διαφορετικό event δίνει έμφαση στο πάντρεμα και την ποιότητα, μέσω ενός social gathering για όλους εκείνους που δεν αφήνουν την τέχνη να περιορίζεται μόνο σε ένα τομέα.

Rooftop Sessions στο 'Brown Lighthouse Athens'

Ένα διαφορετικό event δίνει έμφαση στο πάντρεμα και την ποιότητα, μέσω ενός social gathering για όλους εκείνους που δεν αφήνουν την τέχνη να περιορίζεται μόνο σε ένα τομέα, αλλά ψάχνουν συνεχώς νέες εκφράσεις για να τιμήσουν και να εξερευνήσουν όλες τις πτυχές της. 

Αυτό ακριβώς είναι το Rooftop Sessions που διοργανώνει η FOR303, με το πρώτο event να λαμβάνει χώρα στο "Brown Lighthouse", το Σάββατο 6 Μαΐου.

Ο χώρος θα φιλοξενήσει ένα άκρως δημιουργικό, culture και την ίδια στιγμή fun event, που θα παντρέψει τη μόδα με τη μουσική και την τέχνη. Συνεργαζόμενοι καλλιτέχνες θα διακοσμήσουν τον χώρο, θα μοιραστούν το roof του "Brown Lighthouse Athens" με γνωστά brands ρούχων και αξεσουάρ, με τη μουσική να συμπληρώνει το σκηνικό. 

Rooftop Sessions στο 'Brown Lighthouse Athens' 1

Στο line-up θα βρίσκονται γνωστά ονόματα της dance electro σκηνής, όπως οι Nick JoJo, Korrila, Maarkk B2B The Man With The Speaker (Full Circle), Tony P, Ania & Eiva.

Με φόντο την πρωτεύουσα και υπό τους ήχους της μουσικής και την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών, το rooftop του 9όροφου κτιρίου, σε περιμένει να ανακαλύψεις μία νέα σύσταση της τέχνης που κρατάει ωστόσο τα στοιχεία που αγαπάς.


Info

Σάββατο 6 Μαΐου

Προσέλευση: 17.00-00.00

Παραγωγή: FOR303

Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.