Στάση Μετρό Χαλάνδρι: Τα χίλια χρώματα του παγωνιού στο "Mr. Peacock"

Όχι μακριά από το μετρό Χαλανδρίου, το πολύχρωμο all day café bar έκανε το brunch μια πραγματική ιεροτελεστία που ευτυχώς έχει την αντιμετώπιση αλλά και τον χρόνο που του αρμόζει καθώς μπορούμε να το χαρούμε από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

Mr Peacock

Σε μια αυλή χάρμα του Χαλανδρίου, εκεί που σχεδόν όλα τα χρώματα του παγωνιού μπλέκονται με την feel good ατμόσφαιρα, ο "Mr. Peacock" άνοιξε τα φτερά του το 2015 και από τότε τίποτε δεν είναι ίδιο. 

 Δίπλα στους εκλεκτούς φρεσκοκαβουρδισμένους καφέδες in house, που αποτελούν σήμα κατατεθέν του, συναντάμε μια ιδιαίτερα πλούσια γκάμα από ενδιαφέρουσες σπεσιαλιτέ που θα μας δώσουν δύναμη για το υπόλοιπο της ημέρας. Αυγοπαρασκευές σε διάφορες παραλλαγές όπως τα αυγά hose brown με λουκάνικο, αλλά και vegan ή vegie προτάσεις σαν το super bowl με μπανάνα, φυστικοβούτυρο και γκρανόλα καθώς και οι δροσερές σαλάτες, συνθέτουν το πιο απολαυστικό brunch experience.

Περισσότερα στο Αφιέρωμα Μετρόραμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.