Tasty Awards '23: Στην τελική ευθεία ψηφίζουμε τα αγαπημένα μας bars

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, πέφτει η αυλαία της ψηφοφορίας για τα φετινά Tasty Awards.

Tasty

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, πέφτει η αυλαία της ψηφοφορίας για τα φετινά Tasty Awards. Λίγες ώρες έχουν μείνει για να στηρίξουμε με την ψήφο μας τα αγαπημένα μας εστιατόρια -και βέβαια και bars- της Αθήνας!

Στην τελική ευθεία για τα φετινά Tasty Awards, δεν αμελούμε να στηρίξουμε και τα αγαπημένα μας bars, αυτά που κάνουν πραγματικότητα αυτό που ονομάζουμε "fine dining”.

Η Αθήνα εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο σε έναν από τους πιο "fine drinking” προορισμούς της Ευρώπης. Τα bars της πόλης έχουν ανεβάσει αρκετά τον πήχη καθώς ποντάρουν όλο και περισσότερο στην δημιουργικότητα των bartenders, των mixologists, στην ποιότητα των ποτών και των πρώτων υλών, αλλά και την ιδιαιτερότητα του interior design των χώρων τους. Οι Έλληνες επιχειρηματίες -αλλά και bartenders- τα τελευταία χρόνια ταξίδεψαν πολύ, δοκίμασαν πολλά και πλέον έχουν την εμπειρία και τη γνώση να πειραματιστούν και να προτείνουν καινούρια πράγματα.

Το fine drinking έχει πραγματικά να κάνει με τη σημασία στη λεπτομέρεια. Και η αλήθεια είναι πως πλέον όλο και περισσότεροι από εμάς προσέχουμε σε τί ποτήρι θα πιούμε το ποτό μας ή αν θα μας σερβιριστεί με τον πιο κατάλληλο πάγο. Δίνουμε σημασία στο φωτισμό του χώρου και στο είδος και την ένταση της μουσικής. Όλα αυτά μετράνε σε μια fine drinking εμπειρία. Όλα αυτά και βεβαίως πρώτα και πάνω από όλα η δημιουργικότητα του bartender καθώς αυτός έχει τον πρώτο λόγο, αυτός είναι ο σκηνοθέτης μιας πολύ καλά μελετημένης παράστασης, μιας ξεχωριστής εμπειρίας.

Τα πιο ξεχωριστά, τα πιο "fine drinking” bars της Αθήνας μας καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Ψηφίζουμε τώρα εδώ!

Χορηγοί των Tasty Awards '23

Βίκος
Don Papa Rum
Βίκος Cola
Metro Cash & Carry

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.