Tasty Awards '23. Τα αγαπημένα Bar & Wine Restaurants της πόλης

Eξαιρετικά, υβριδικά "restau/wine/bars” ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές για fooding & drinking στην Αθήνα που συμμετέχουν στην κατηγορία Bar & Wine Restaurants των Tasty Awards.

Tasty Awards

Οι top επιλογές για fooding & drinking στην Αθήνα συμμετέχουν στην κατηγορία Bar & Wine Restaurants των Tasty Awards. Μιλάμε για εξαιρετικά, υβριδικά "restau/wine/bars” όπου μπορείς να δοκιμάσεις πιάτα όπως "σεβίτσε με γάλα τίγρη αρωματισμένο με πράσινο κάρυ”και αυτό να το συνδυάσεις με ένα από τα καλύτερα κλασικά negroni που έχεις πιει ποτέ, ή -σε μια πιο επαναστατική κίνηση- με κάποιο εξαιρετικό αγιωργίτικο.

Τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει, οι τάσεις της divercity και της inclusivity έχουν περάσει και στη γραστρονομία όποτε μια χαρά τo κριθαρότο αγριομάραθου μπορεί να σερβιριστεί δίπλα σε ένα "cranberry orange whiskey sour” και να σου μείνουν και τα δύο αξέχαστα.

Και δεν είναι μόνο ότι μια πολύ καλή κουζίνα και ένα πολύ καλό μπαρ μπορούν να συνυπάρξουν, όχι. Τα τελευταία χρόνια οι bartenders και οι chefs στην Αθήνα πειραματίζονται όλο και περισσότερο θολώνοντας τα όρια μεταξύ τους. Υλικά από τις κουζίνες χρησιμοποιούνται στις μπάρες και το αντίστροφο. Όλο αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για όλους εμάς -το κοινό- που τους ακολουθούμε εξερευνώντας τα δικά μας όρια πειραματισμών.

Τα Bar Restaurants που συμμετέχουν στα Tasty Awards 2023 είναι εξαιρετικές περιπτώσεις να μυηθεί κανείς στην τάση του fooding & drinking. Ήδη αγαπημένα του κοινού, μας καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Ψηφίζουμε εδώ!

Χορηγοί Tasty Awards '23

Βίκος

Don Papa Rum

Βίκος Cola

Metro Cash & Carry

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.