Μία γιορτή για το "Ελληνικό Απόσταγμα" στο Ωδείο Αθηνών

Η μοναδική εκδήλωση γευστικής δοκιμής ελληνικών αποσταγμάτων και ηδύποτων επιστρέφει για 7η φορά.

Ελληνικό Απόσταγμα

Το "Ελληνικό Απόσταγμα", η μοναδική εκδήλωση γευστικής δοκιμής ελληνικών αποσταγμάτων και ηδύποτων, αφορά μόνο ελληνικές ποτοποιίες και προβάλλει τα καλύτερα ελληνικά αποστάγματα, ξεδιπλώνοντας τη μοναδικότητά τους, τη βαθιά τους ιστορία, καθώς και τον τρόπο απόλαυσής τους. Οι επισκέπτες, που θα βρεθούν στο Ωδείο Αθηνών στις 29 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πάνω από 100 προϊόντα, σπάνια παλαιωμένα τσίπουρα, premium ούζα διπλής και τριπλής απόσταξης, δυσεύρετα τσίπουρα μικρών παραγωγών, τσικουδιές, αποστάγματα φρούτων και ηδύποτα από βότανα και άλλες αρωματικές ουσίες της ελληνικής υπαίθρου. 
 
Στην εκδήλωση θα μπορεί κανείς να μυηθεί σε δεκάδες εκλεκτές ετικέτες και να γνωρίσει το έργο των Ελλήνων παραγωγών του χώρου, που συνεχώς βελτιώνουν και ανανεώνουν τα προϊόντα τους, γνωρίζοντας  περίοδο άνθισης και ακμής.

Ελληνικό Απόσταγμα 2023

Γαστρονομική έκπληξη αλλά και ιδανικό συνοδευτικό των ελληνικών αποσταγμάτων θα αποτελέσουν οι νόστιμες δημιουργίες επιλεγμένων εστιατορίων & παραγωγών, που θα είναι Χορηγοί Γευστικής Απόλαυσης της εκδήλωσης, ενώ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν το "Ελληνικό Απόσταγμα".


Info

Είσοδος: €12 (περιλαμβάνει τον κατάλογο της έκθεσης και το ειδικό αναμνηστικό ποτήρι γευστικής δοκιμής αποσταγμάτων)
Κυριακή 29 Ιανουαρίου / 13:00 – 20:00
Αίθουσα Φουαγιέ Τεχνών, Ωδείο Αθηνών
apostagmata.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.