Ο Ilario Alicante χορεύει το Oddity Club

Το meta-underground space της πόλης, που συγκέντρωσε όλους τους μυημένους clubbers την πρώτη χρονιά της λειτουργίας του, επιστρέφει με δύναμη για τη νέα σεζόν.

Ilario Alicante © 016Studio

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο Ilario "Italian Mafioso των beats” Alicante παίρνει τη θέση του στο booth του Oddity και ετοιμάζεται να προσφέρει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Ξεκίνησε ως clubber, εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό του clubber και θα διατηρεί πάντα αυτόν τον ζωτικό δεσμό με το dancefloor. Έζησε τη νυχτερινή ζωή στο έπακρο, χορεύοντας στα καλύτερα νυχτερινά clubs της Ευρώπης, κυρίως στη Γερμανία και, προφανώς, στην Ίμπιζα. Εκεί συνειδητοποίησε ποιο ήθελε να είναι το μέλλον του. Μπόρεσε να συνθέσει το μουσικό του όραμα -σε συνδυασμό με την αίσθηση που πίστευε ότι οι χορευτές βίωναν στο dancefloor- σε ένα κομμάτι, την πρωτοποριακή του, μεγάλη επιτυχία "Vacaciones En Chile” το 2008.

Τα υπόλοιπα ανήκουν στην tech ιστορία που ξεκίνησε να γράφει ο αγαπημένος DJ, remixer, label owner και παραγωγός, ο μικρότερος σε ηλικία καλλιτέχνης που έπαιξε στο περίφημο Time Warp. Από εκείνη τη στιγμή, ο Ilario ξεκίνησε μια πορεία ανεμοστρόβιλου, αφού εμφανίστηκε σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά stages σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Τα μεγαλύτερα φεστιβάλ και τα πιο cool clubs άνοιξαν τις πόρτες τους στη μουσική του, μεταμορφώνοντάς τον, μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, σε έναν από τους κύριους Ιταλούς εκπροσώπους του χορευτικού ήχου στον κόσμο και έναν από τους πιο δημοφιλείς DJs στον πλανήτη. Συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σκηνής, όπως ο Giorgio Moroder και ο Sven Vath, διευκόλυναν τη συνεχή καλλιτεχνική του ανάπτυξη.

Ilario Alicante
© 016Studio

Industrial urban design, σκοτεινό dancefloor, μυστικιστική ατμόσφαιρα, μέθεξη κορμιών και ηλεκτρονικών ήχων, high-end sound, και light system – το Oddity Club στήριξε την παρουσία του στους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους λίθους που συνιστούν ένα ξεχωριστό space, κι έτσι κατάφερε άμεσα να αντηχήσει δυνατά στην καρδιά της Αθηναϊκής clubland.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 27-17) μέσω του viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Oddity Club

Ηρακλειδών 61, Πετράλωνα
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/04/2024

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event

Ένα 'Μεταφυσικό' wine bar μόλις εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη

Μία καινούρια οινική γωνιά εμφανίστηκε στην πόλη, αυτή τη φορά στους χώρους του 'Metaphor Athens'.