Το "The Foundry Rooftop" ανεβάζει εντάσεις με τον Άγγελο Πεντάρη

Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys και 2Pac συναντούν Taylor Swift, Dua Lipa και Lizzo, σε μια βραδιά με διασκευές και remixes κορυφαίων επιτυχιών των τελευταίων δεκαετιών, από τον νεαρό drummer με τη συναρπαστική ιστορία ζωής.

Άγγελος Παντέρης

Ντράμερ, motivational speaker και λάτρης του αθλητισμού, ο Άγγελος Πεντάρης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη. Αφοσιωμένος από μικρός στην αγάπη του για τη μουσική, στα 17 του ταξίδεψε στην Αμερική, για να γίνει ένας από τους τρεις φοιτητές του έτους του που θα αποφοιτούσαν από το Los Angeles College of Music, με Bachelor's of Music και έμφαση στο Drum Performance. Γεννημένος με εγκεφαλική παράλυση, κατόρθωσε να ξεπεράσει την κινητική του αναπηρία, ακολουθώντας πλήθος συγκροτημάτων σε περιοδεία και πρόσφατα μπαίνοντας στον κόσμο της μουσικής παραγωγής και εγκαινιάζοντας τα GEM Studios στο Νέο Ηράκλειο.

The Foundry Suites Rooftop

Έτσι, την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, ο 26χρονος ντράμερ ανεβαίνει στο rooftop garden του "The Foundry Suites Athens", με κάδρο τη θέα στην Ακρόπολη και το λόφο του Φιλοπάππου, για να δώσει ρυθμό σε μια από τις πιο easygoing βραδιές του αθηναϊκού φθινοπώρου. Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys και 2Pac θα συναντήσουν Taylor Swift, Dua Lipa και Lizzo, σε διασκευές και remixes κορυφαίων hits από τα 90s μέχρι σήμερα. Πλάι στον Άγγελο Πεντάρη θα βρεθεί ο DJ  Πέτρος Ανδρούτσος, ενώ τη μουσική βεντάλια της βραδιάς θα εμπλουτίσουν οι επιλογές του κοινού.

Οι διάσημες πίτσες του chef Δημήτρη Πελέκη και τα cocktails της Αναστασίας Τριανταφυλλίδη θα φροντίσουν η βραδιά να αποκτήσει γεύση!

Άγγελος Παντέρης

Περισσότερες πληροφορίες

Foundry Rooftop Garden (The)

Σαρρή 40, Ψυρρή
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.