Στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης για το Indie Brew Fest

Πώς θα σου φαινόταν να καταστρώσεις τις καλοκαιρινές διακοπές σε ένα διήμερο πάρτι, με μία μπύρα στο χέρι.

INDIE BREW FEST ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ @b8ch0

Σε περίπτωση που η προοπτική του να καταστρώσεις τις καλοκαιρινές διακοπές, μαζί με την παρέα σου, κρατώντας μία μπύρα στο χέρι, άπτεται των άμεσων θερινών σου πλάνων, τότε το Indie Brew Fest και η Δημοτική Αγοράς Κυψέλης οφείλει να είναι ο προορισμός σου γι' αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Κι αυτό γιατί η ομάδα του Impact Hub Athens επιστρέφει το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου για μία ακόμη φορά σε έναν από τους πιο ιδιαίτερους χώρους της Αθήνας, με καλή μουσική, φαγητό και μπόλικο παγωμένο ζύθο.Το τελευταίο κομμάτι φροντίζουν οι Alea Brewing Co, Sourmena Brew, Paragon Brewery, Midnight Circus, Mustaki Nomad, 33 Brewing και πολλοί άλλοι, συστήνοντάς σου την εξαιρετικά ποιοτική δουλειά από τις νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Πέρα από την μπύρα που θα ρέει άφθονη, θα υπάρχουν ακόμη street food επιλογές από τα Tarantino, Peace by peas και Raclettistas, ενώ το line up του 2ήμερου εμπλουτίζεται με το merch των microbreweries, μεταξοτυπίες σε t-shirts, tote bags και μικρό-αντικείμενα διαφόρων ελληνικών brands, αλλά και τον αγαπημένο εκδοτικό οίκο Brainfood με πολλές επιλογές σε μουσικά βιβλία & comics. 

INDIE BREW FEST 1
Angel Balesteros

Το Pop Up Store της Αγοράς θα φιλοξενεί τα Hazelrey Vintage & The Nook Concept με ιδιαίτερα vintage ρούχα, κοσμήματα & ethical home-decor. Για τους φίλους των comics, από απλούς αναγνώστες που αναζητούν καινούρια ενδιαφέροντα αναγνώσματα, μέχρι φανατικούς συλλέκτες, το καλοκαιρινό Comicdom Bazaar την Κυριακή μέχρι τις 21.00, θα γίνει αφορμή να ψάξουν, να διαβάσουν και να ανακαλύψουν χιλιάδες τίτλους από κόμικ και related items.  Κερασάκι στην τούρτα, το μουσικό χαλί από τον Pepper 96,6.

Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη / Σάββατο 18/06 17.00 - 00.00 & Κυριακή 19/06 14.00 - 00.00 / Είσοδος ελεύθερη / Ο χώρος της Αγοράς είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλες/ους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς & μεγάλους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.