Brown Hotels Χ Lakis Gavalas: μια ξεχωριστή cabaret βραδιά στο δεύτερο θεματικό πάρτι

Τα απροσδόκητα θεματικά πάρτι επιστρέφουν. Ραντεβού στο Brown Acropol στις 9 Ιουνίου!

Brown Hotels X Lakis Gavalas party
  

Το cabaret είναι η πιο δυνατή διεθνής τάσης της διασκέδασης και ένα dining & clubbing concept που ήρθε για να μείνει. Ο πάντα edgy, τολμηρός και με σκέψη out-of-the-box, Λάκης Γαβαλάς, δίνει τη δική του εκδοχή στο δεύτερο θεματικό dinner party που θα πραγματοποιηθεί στην ταράτσα του Brown Acropol την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 στις 9 μ.μ. Το style icon που ενσαρκώνει απόλυτα το DNA και τη φιλοσοφία της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων, που αγκαλιάζει όλα τα νέα κινήματα πριν αυτά γίνουν τάσεις, θα υποδέχεται τους καλεσμένους του σε μια ξεχωριστή βραδιά cabaret γεμάτη εκπλήξεις και φαντασία. 

Στο Brown Acropol, οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν μία ανατρεπτική βραδιά με θέα στην Ακρόπολη και τη νέα όψη της πλατείας Ομονοίας, που περιλαμβάνει buffet menu στα €42/άτομο μαζί με welcome drink.

Brown Hotels X Lakis Gavalas party

Ανατρεπτικά, συναρπαστικά, τα Brown Hotels έχουν κάνει ήδη αίσθηση στο κέντρο της Αθήνας με την δημιουργική φιλοξενία τους και τα talk of the town bar-restaurants τους και τα θεματικά parties Brown Hotels Χ Lakis Gavalas έκαναν ήδη δυνατή πρεμιέρα και μας εξιτάρουν για τη συνέχεια. 

Το Brown Acropol, στην Πειραιώς, με τη συναρπαστική θέα του αλλά και τον μοναδικό συνδυασμό της vintage 60s κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας με τα custom-made έπιπλα και το σύγχρονο urban design, επαναπροσδιορίζει όχι μόνον την έννοια της φιλοξενίας αλλά και της διασκέδασης, πιστό στην επιθυμία των ιδρυτών της αλυσίδας Brown Hotels, των hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry, να δημιουργούν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους ταξιδιώτες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά επανασυστήνουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της. 

Για πληροφορίες και κρατήσεις 693 25 43 583 / email: party.greece@brownhotels.com 
www.brownhotels.com/party

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.