"Briller": Μια νέα, δυναμική άφιξη στον club χάρτη της Αθήνας

Παίρνοντας τη θέση του «Vandom» και του «Studio Ασωμάτων», ο καινούριος χώρος φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά, συνδεόμενος με τις ηχητικές τάσεις που απασχολούν τις νεότερες ηλικίες.

Briller

Στρατηγικά τοποθετημένη σε ένα σημείο του αθηναϊκού κέντρου όπου τέμνονται το Θησείο, το Μοναστηράκι και η περιοχή του Ψυρρή, η πλατεία Αγίων Ασωμάτων έχει συνδεθεί με μαγαζιά ιστορικά για τη βραδινή έξοδο στην πρωτεύουσα. Ένα ανάλογο αποτύπωμα σκοπεύει να αφήσει τώρα και το ολοκαίνουριο night club "Briller".

Το "Briller" πραγματοποίησε φαντασμαγορικά εγκαίνια την Παρασκευή 11/2, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα φιλοξένησε τη συναυλία του trapper Trannos. Έδειξε έτσι την πρόθεσή του να συμβαδίσει με τις ηχητικές εξελίξεις που κυριαρχούν στις νεότερες ηλικίες, κάτι που υποστηρίζεται και από την ανακοίνωση της έλευσης του Dirty Harry (Παρασκευή 18/2) –από τα βασικότερα νέα ονόματα στην ελληνόφωνη rap έκφραση της Κύπρου.

Τέτοιες κινήσεις, βέβαια, δεν είναι άσχετες με το γεγονός ότι ιδιοκτήτης του καινούριου χώρου είναι ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Νικολάου, φιγούρα γνώριμη στην εγχώρια σόου μπιζ λόγω (και) του γάμου του με την τραγουδίστρια Χρύσπα. Το "Briller" θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με τις πόρτες του να ανοίγουν μετά τα μεσάνυχτα και τη διασκέδαση να κρατά μέχρι τις 6 το πρωί.

Το νέο club φτιάχτηκε σε έναν χώρο που ήδη διαθέτει σημαντική ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Εκεί βρισκόταν το theater-restaurant "Vandom", το οποίο σέρβιρε μεσογειακή κουζίνα και πρωτότυπα κοκτέιλ, πριν αντικατασταθεί από το "Studio Ασωμάτων": μία από τις πιο γνωστές μουσικές σκηνές των τελευταίων χρόνων, που στέγασε πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Υπάρχει λοιπόν η αίσθηση μιας σκυτάλης εκ μέρους του "Briller", ταυτόχρονα όμως και η πρόθεση μιας υπέρβασης. Προς έναν χώρο με διακριτό χαρακτήρα σε σχέση με τους προκατόχους του στην Πλατεία Ασωμάτων, ο οποίος θα αποτελέσει στέκι, εξελισσόμενος σε σημείο αναφοράς για την αθηναϊκή νεολαία των ημερών μας. 

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Αγίων Ασωμάτων 1, Θησείο
Τηλέφωνο: 211-1100235

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/04/2024

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event

Ένα 'Μεταφυσικό' wine bar μόλις εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη

Μία καινούρια οινική γωνιά εμφανίστηκε στην πόλη, αυτή τη φορά στους χώρους του 'Metaphor Athens'.