Ο Άνταμ Κοντοβάς υπογράφει το νέο bar-food μενού του "Mr.Fox"

Οι πρωτότυπες comfort food επιλογές που έχει δημιουργήσει ο γνωστός σεφ έρχονται να συνοδεύσουν αρμονικά τα high-end κοκτέιλ του Πάνου Κανατσούλη.

mr.fox_adam_kontovas

Το "Mr. Fox" βρίσκεται στην καρδιά της Γλυφάδας και από τον Ιούλιο του 2020 που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του, σερβίρει καινοτόμα κοκτέιλ σε έναν ντιζαϊνάτο χώρο που άνετα θα συναντούσες σε κάποια μεγάλη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Ο Πάνος Κανατσούλης, συνιδιοκτήτης και bar manager, μαζί με τον Δημήτρη Ρούσσο, έχουν σχεδιάσει μία cocktail list με 14 ανατρεπτικές και καινοτόμες συνταγές που επαναπροσδιορίζουν τα κλασικά μέσα από σύγχρονες τεχνικές και απρόσμενους γευστικούς συνδυασμούς.

Σε αυτήν την drinking εμπειρία έρχεται να προστεθεί το advanced bar-food μενού του Άνταμ Κοντοβά, ο οποίος δημιούργησε comfort food πιάτα για όλη μέρα. Ξεκινώντας από τις 11 π.μ. και μέχρι τις 4 μ.μ. μπορείτε να δοκιμάσετε γλυκές και αλμυρές δημιουργίες από το "Mr. Fox Campari brunch". Πρόκειται για ένα brunch menu με αγαπημένες comfort food επιλογές, σερβιρισμένες με ολόφρεσκο τρόπο. Σημειώστε ότι στον κατάλογο του brunch περιλαμβάνονται κοκτέιλ και spritzes προορισμένα για να ταιριάξουν με τα πιάτα, ενώ στα big hits ανήκει το "do-it-yourself Bloody Mary" όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας custom εκδοχή επιλέγοντας βάση (ντομάτα ή παντζάρι), το αγαπημένο σας ποτό (vodka, gin ή tequila), καθώς και το βαθμό spiciness (mild, real spicy).

Συνεχίζουμε με το bar-food μενού, το οποίο σερβίρεται από τις 2 μ.μ. μέχρι τις 12 π.μ. και περιλαμβάνει μία εξεζητημένη σύνθεση finger-food πιάτων με εντυπωσιακά twist. Στο μενού αυτό θα βρείτε bao buns με καυτερές γαρίδες, σεβίτσε και vegan tacos, ταρτάρ και chicken bahn mi sandos, curry hot dog, δροσερές σαλάτες, αλλά και πίτσες ή chili-glazed κοτόπουλο νανάκι κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο του "Mr. Fox". Αξίζει να δοκιμάσετε και το γλυκό του καταλόγου, ένα burnt cheesecake ή αλλιώς "το cheesecake των Βάσκων", το οποίο σερβίρεται συνοδευόμενο από μαρμελάδα αχλάδι και μπαχαρικά.

Περισσότερες πληροφορίες

Mr. Fox

Λαοδίκης 38, Γλυφάδα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.