Τα «TGI Fridays» σάς στέλνουν ταξίδι!

Απολαύστε εξωτικά signature cocktails στα «TGI Fridays» και διεκδικήστε ένα ταξίδι σε προορισμό της επιλογής σας!

Τα «TGI Fridays» σάς στέλνουν ταξίδι!

Η νέα cocktail list των «TGI Fridays» περιλαμβάνει εμβληματικές συνταγές από Σιγκαπούρη, Λονδίνο και Κούβα, μέχρι Νέα Υόρκη και Μεξικό. Απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ από τη λίστα με τις 5 limited edition συνταγές, μπαίνετε σε κλήρωση για ένα μεγάλο ταξίδι με προορισμό της επιλογής σας.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από τις ακτές του Μεξικού χαλαρώνοντας με μία Margarita, επιλέγοντας την κλασική ή την TGI Fridays εκδοχή και συνεχίστε με ένα δυνατό Long Island Ice Tea που θα σας στείλει στους δρόμους της πολύβουης Νέας Υόρκης. Ακολουθεί μια βόλτα στην Κούβα με ένα αυθεντικό Cuba Libre, αλλά και στην πολύχρωμη και κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη απολαμβάνοντας το δημοφιλές Singapure Sling. Τελευταία στάση στο Soho του Λονδίνου για ένα ένα γλυκόξινο Bramble με τζιν και βατόμουρα. Από το γευστικό σας ταξίδι δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αγαπημένες γεύσεις των «TGI Fridays», όπως τα πολύχρωμα burritos, quesadillas και tacos, θρεπτικά bowls με superfoods, αλλά και τα δημοφιλή τους μπέργκερ.

Επιλέξτε το κοκτέιλ που σας ταιριάζει ή απολαύστε τα όλα με την παρέα σας και μπείτε στην κλήρωση για ένα ταξίδι αξίας έως 1500€ μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Για να δείτε τον τρόπο συμμετοχής, μπείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας 37A (Golden Hall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.