Οδηγός Bars

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη live επί σκηνής σε νέο χώρο

Με ανανεωμένο ρεπερτόριο και έναν «άσσο» στο μανίκι έρχεται η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη live επί σκηνής σε νέο χώρο

Στο Studio Asomaton και με ανανεωμένη μπάντα θα βρίσκεται η τραγουδίστρια από το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο ως τα τέλη Ιανουαρίου (ώρα έναρξης 10.30μ.μ.). Στην αυθεντική φωνή έρχεται να προστεθεί ένας νέος «άσσος» στο μανίκι, καθώς το ανανεωμένο ρεπερτόριο θα έχει την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι φαν δεν θα μπορούν να απολαύσουν και τις μελωδίες που έχουν αγαπήσει μέχρι τώρα.

Μαζί της θα είναι οι μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης –στα τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος στο μπάσο, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος στα πνευστά, Νίκος Μέρμηγκας στο μπουζούκι, λαούτο, καβάλ, Φώτης Δεληνικόλας στις κιθάρες, Στέλιος Φραγκούς σε πλήκτρα- πιάνο και Φίλιππος Βασιλόπουλος στο τουμπερλέκι.

Τηλ. Κρατήσεων: 211.100235-36-37

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Updated | Αυτές είναι οι πέντε πρεμιέρες που περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη στο Εθνικό Θέατρο

Δυναμικά ξεκινά το Εθνικό Θέατρο τη Νέα Χρονιά με πέντε νέες παραστάσεις. Για να είσαστε προετοιμασμένοι σας δίνουμε τη λίστα με τα έργα, τους σκηνοθέτες, τους πρωταγωνιστές και τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους.

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Preview 2022: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε σε μια γεμάτη πολιτιστικά χρονιά

Σημαντικά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ταινίες που θα διεκδικήσουν ή έχουν κερδίσει ήδη χρυσά αγαλματίδια και μεγάλα εικαστικά γεγονότα δίνουν το στίγμα μιας δυναμικής σεζόν.