Σαλπάρουμε για τα νέα μπαρ των νησιών!

Έφτασε η ώρα να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Φτιάξτε βαλίτσες και ετοιμαστείτε για island hopping στο Αιγαίο, με οδηγό τις έξι πιο ενδιαφέρουσες μπαρίστικες αφίξεις της φετινής χρονιάς.

Σαλπάρουμε για τα νέα μπαρ των νησιών!

«Suntan»: Άφιξη με άρωμα αντηλιακού στην Τήνο

Το νέο all-day bar άνοιξε πριν από λίγες μέρες στον Φαλατάδο και έχει βάλει στόχο να μας χαρίσει στιγμές νοσταλγίας από τις αγαπημένες δεκαετίες των 80s και 90s, με τις χαρούμενες μουσικές του, τα comfort πιάτα του και τα πειραγμένα, καλτ κοκτέιλ του. Μετά τη βόλτα στα γραφικά στενά του χωριού ή αμέσως μετά το μπάνιο, θα πάτε για γεύμα στην ταράτσα του με την κυκλαδίτικη αισθητική και τους fun χρωματισμούς (ή brunch αν είστε πιο πρωινοί τύποι), όπου θα επιλέξετε ανάμεσα σε πιάτα σχεδιασμένα για να τα μοιραστείτε με την παρέα, ενώ θα τα συνδυάσετε με ένα πειραγμένο Sex on the beach. (6936997741)

«Theosis»: Το κοκτεϊλίζειν εστί φιλοσοφείν στη Σύρο

Σαλπάρουμε για τα νέα μπαρ των νησιών! - εικόνα 1
Κοκτέιλ που γεννούν συναισθήματα στο «Theosis» της Σύρου

«Ο νους είναι το θεϊκό στοιχείο που κατέχει ο άνθρωπος» έλεγε ο Αριστοτέλης και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα για το νέο μπαρ στην Άνω Σύρα. Στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό οίκημα του 19ου αιώνα, χτισμένο πάνω στον βράχο, με διακόσμηση που υμνεί την κυκλαδίτικη ζωή και τέχνη, ενώ διαθέτει και gift shop για να προμηθευτείτε τα απαραίτητα αναμνηστικά. Η cocktail list είναι εμπνευσμένη από το μύθο του Έρωτα και της Ψυχής, οπότε ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε κοκτέιλ με συναίσθημα που θα σας φέρουν την ευδαιμονία και–πού ξέρετε;– μπορεί να φτάσετε στη θέωση. (2281088958)

«Kãnva bar»: Κοκτέιλ και τέχνη στα Χανιά

Σαλπάρουμε για τα νέα μπαρ των νησιών! - εικόνα 2
Εμπνευσμένες μείξεις στην αυλή του «Kanva bar» στα Χανιά

Ένα νέο cocktail bar έπιασε πόστο κάτω από τα ενετικά τείχη της παλιάς πόλης των Χανίων και συγκεκριμένα στην υπέροχη αυλή της Δημοτικής Πινακοθήκης. Διαλέξτε κάποιο από τα σκιερά τραπεζάκια του για να απολαύσετε δροσερά δημιουργικά κοκτέιλ εμπνευσμένα από μικρές ιστορίες, γλυκές ή αλμυρές προτάσεις και fingerfood που θα συνοδεύσουν ιδανικά το κρασί ή το ποτό σας. (Χάληδων 98, 6975501047)

Θα τα περάσετε «Τζετ» στα Κουφονήσια

Σαλπάρουμε για τα νέα μπαρ των νησιών! - εικόνα 3
Καλοκαιρινή ραστώνη στο «Τζετ» στο Πάνω Κουφονήσι

Μόλις πιάσετε λιμάνι στο Πάνω Κουφονήσι, φεύγετε σφαίρα για το «Τζετ», το νέο all-day bar-restaurant με θέα στο νησί της Κέρου. Η κυκλαδίτικη αισθητική και οι γήινοι χρωματισμοί εκπέμπουν δυνατά summer vibes και φτιάχνουν ατμόσφαιρα, για να απολαύσετε καλό καφέ το πρωί και νόστιμα κοκτέιλ το βράδυ. Προτιμήστε τη δροσιστική Melon Cucumber Paloma και πιάτα από την ιταλική κουζίνα του, όπως την αυθεντική, χειροποίητη πίτσα ψημένη σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο. (6984440000)

«Bogan»: Νέα βερμουτερία στην Τήνο

Σαλπάρουμε για τα νέα μπαρ των νησιών! - εικόνα 4
Ο Δημήτρης Κατριβέσης μάς οδηγεί σε νέες περιπέτειες με πρωταγωνιστή το βερμούτ στο «Bogan» της Τήνου

Ο Δημήτρης Κατριβέσης συνεχίζει και φέτος να σερβίρει υψηλή γαστρονομία στο «Thama» της Τήνου, ενώ συστήνει και το νέο του πρότζεκτ, μια all-day, funky βερμουτερία στη Χώρα του νησιού. Θα απολαύσετε το βερμούτ σε perfect serve, κατά τα ιταλικά πρότυπα, αλλά και σε κλασικές εκδοχές (βλέπε Negroni και Americano), ενώ θα γευτείτε και μερικά από τα πιο πετυχημένα Gin & Tonic. Φυσικά, δεν λείπουν και οι ιδιαίτερες προτάσεις της κουζίνας, με streetfood και συνοδευτικά πιάτα φτιαγμένα στον παραδοσιακό πέτρινο φούρνο. (2283022568)

ΕΡΧΕΤΑΙ: «Doors»: Back to 90s

Οι ετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς ώστε το νέο all-day bar της Ίου, που συνεχώς ανεβαίνει στις προτιμήσεις μας, να μας καλωσορίσει τον Ιούλιο, αλλά και να μας υπενθυμίσει γιατί αγαπάμε τόσο πολύ τα 90s. Η αισθητική του χώρου, οι γεύσεις, τα κοκτέιλ και πάνω απ’ όλα η μουσική, θα μας ταξιδέψουν στη σημερινή εκδοχή της πιο ξέγνοιαστης δεκαετίας. Τα κοκτέιλ θα βασίζονται σε τοπικά υλικά, όπως και οι προτάσεις της all-day κουζίνας του, ενώ στο χώρο θα φιλοξενείται και gift shop με υπέροχες δημιουργίες by Dudettes.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.