Την Κυριακή η άνοιξη μας περιμένει ξανά… στο μπαλκόνι!

Το Aperol δίνει ξανά ραντεβού στις βεράντες και τα μπαλκόνια μας για να σερβίρει τη γεύση της άνοιξης στο ποτήρι, μέσα από ένα ακόμη livestream party γεμάτο με τον joyful χαρακτήρα του.

Την Κυριακή η άνοιξη μας περιμένει ξανά… στο μπαλκόνι!

Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή Κυριακή αυτή που περάσαμε την περασμένη εβδομάδα, όχι μόνο λόγω της λαμπερής λιακάδας και του γλυκού, ανοιξιάτικου καιρού, αλλά και χάρη στο κεφάτο Aperol event, που μέσα από το μπιτάτο livestream του, έκλεισε την εβδομάδα μας πανηγυρικά: πρώτο από μια σειρά ραντεβού με τον μπιτάτο χαρακτήρα του Aperol, το «Together We Joy at the Balcony» έφερε κοντά μας τους Alcatrash, μια από τις πιο fun μπάντες της Ελλάδας αυτή τη στιγμή, για να γεμίσουν τις οθόνες μας με ανατρεπτικές μουσικές και τα μπαλκόνια μας με party διάθεση, ενώνοντας όλη την Ελλάδα με την απόλυτη γεύση της άνοιξης – αυτήν ενός απολαυστικού και αρωματικού Aperol Spritz.

To fun όμως δεν σταματά εδώ, αφού την Κυριακή 11 Απριλίου έρχεται το δεύτερο at the Balcony event, με άκρως δυνατά DJ sets και stand-up comedy gigs να στριμάρουν live στο YouTube και να απογειώνουν τη διάθεσή μας, πάντα με τη βοήθεια του Aperol!

Ένα από τα πιο δημοφιλή ιταλικά απεριτίφ, με μόνο 11% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, το Aperol έχει ιστορία που ξεκινά το 1919 στην Padova της Ιταλίας, με τη μυστική συνταγή του να παραμένει αναλλοίωτη από τότε μέχρι σήμερα. Εκχυλίσματα πορτοκαλιού, αρωματικών φυτών και βοτάνων σε αρμονική ισορροπία δίνουν στο Aperol το ξεχωριστό, πορτοκαλί του χρώμα και τη χαρακτηριστική γεύση του, με το Aperol Spritz να αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ποτά της Ιταλίας: ένα δροσιστικό, μοντέρνο και γευστικό ποτό με 90ml Cinzano Pro-Spritz, 60ml Aperol, και 30ml Schweppes Soda, το οποίο έχει κατακτήσει τη θέση του και στις ελληνικές συνήθειες, προσθέτοντας ιδανικές δόσεις κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας στο μεσογειακό, easy going ταμπεραμέντο μας.

Την Κυριακή η άνοιξη μας περιμένει ξανά… στο μπαλκόνι! - εικόνα 1

Mε το λαμπερό πορτοκαλί χρώμα να εκπέμπει τον ενθουσιασμό που προκαλούν στον ουρανίσκο οι γεμάτες φρεσκάδα μπουρμπουλήθρες του, εμείς προσθέσαμε επιπλέον αίσθηση… ιταλικής riviera, βάζοντας δίπλα του λίγες σκορδάτες μαριναρισμένες ελίτσες με μυρωδικά, αλλά και μερικά τραγανά φετάκια από αρωματική φοκάτσια, σκεπασμένα με αϊολί, ρόκα και αεράτες φέτες προσούτο. Το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε και την ερχόμενη Κυριακή 11 Απριλίου, για το επόμενο ραντεβού μας με τα at the Balcony events του Aperol!

Από νωρίς το απόγευμα, στις 18:30 την Κυριακή 11 Απριλίου, ξεσηκωτικά DJ sets και σπαρταριστά stand-up gigs γεμάτα εκπλήξεις, θα μας συναντήσουν στα μπαλκόνια και τις βεράντες μας, για ένα ακόμη μοναδικό livestream event απευθείας από το κανάλι του Aperol στο YouTube, που όχι μόνο θα απογειώσουν τη διάθεσή μας, αλλά και θα μας θυμίσουν ότι… η χαρά είναι πορτοκαλί κι έχει τον τρόπο να μας βρίσκει!

Stay tuned στα social media του Aperol για όλα τα νέα!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.