4 cocktail πάρτι με νέες λίστες, εκλεκτούς καλεσμένους και... φρέσκα στρείδια!

Νέες λίστες κοκτέιλ περιμένουν να τις δοκιμάσετε, πάρτι με φρέσκα στρείδια και καλοφτιαγμένες Μαργαρίτες σας πάνε Μεξικό, μπαρ από το εξωτερικό καταλαμβάνουν τις ελληνικές μπάρες και ένα open bar street party σας προκαλεί να πιείτε όσο αντέχετε.

4 cocktail πάρτι με νέες λίστες, εκλεκτούς καλεσμένους και... φρέσκα στρείδια!

Αυτήν την εβδομάδα τα κοκτέιλ έχουν την τιμητική τους και εμείς σας προτείνουμε 4 άχαστα events για fine drinking μπαρότσαρκα στην πόλη. Νέες λίστες κοκτέιλ περιμένουν να τις δοκιμάσετε, πάρτι με φρέσκα στρείδια και καλοφτιαγμένες Μαργαρίτες σας πάνε Μεξικό, μπαρ από το εξωτερικό καταλαμβάνουν τις ελληνικές μπάρες και ένα open bar street party σας προκαλεί να πιείτε όσο αντέχετε.

Νέα cocktail list στο «Rudu Bar»

4 cocktail πάρτι με νέες λίστες, εκλεκτούς καλεσμένους και... φρέσκα στρείδια! - εικόνα 1

Η νέα χρονιά έφερε φρέσκιες ιδέες και έμπνευση για νέες συνταγές στο μπαρ των Πετραλώνων και αυτήν την Πέμπτη 23/1 θα σας παρουσιάσει τη νέα του cocktail list, όπως και νέες προτάσεις σε δροσερά gin & tonics. Φρέσκα φρούτα, σπιτικοί χυμοί και σιρόπια, μεράκι και φαντασία είναι τα βασικά συστατικά της νέας του cocktail list και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε πρώτοι σε προνομιακή τιμή (€ 6).

iΏρα έναρξης: 7μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Bar takeover στο «42 Barstronomy Athens»

4 cocktail πάρτι με νέες λίστες, εκλεκτούς καλεσμένους και... φρέσκα στρείδια! - εικόνα 2

Αυτήν την Πέμπτη 23/1 το ατμοσφαιρικό μπαρ της Κολοκοτρώνη μεταμορφώνεται σε speakeasy, για να υποδεχτεί ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου. Το «Jerry Tomas Project», το αυθεντικό speakeasy bar από τη Ρώμη που έχει διακριθεί στα βραβεία «World’s 50 Best Bars», έρχεται για μια βραδιά στην Αθήνα με σκοπό να γιορτάσει τα δέκατά του γενέθλια πίσω από τη μπάρα του «42». Οι εξαιρετικοί bartenders Claudia Canneri και Andrea Pomo θα χτυπούν στα σέικερ signature μείξεις αποκλειστικά για εσάς.

i Ώρα έναρξης: 9μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Margaritas & Oysters party στο «Barro Negro»

4 cocktail πάρτι με νέες λίστες, εκλεκτούς καλεσμένους και... φρέσκα στρείδια! - εικόνα 3

Το αυθεντικό μεξικάνικο μπαρ του κέντρου διοργανώνει για δεύτερη φόρα το πετυχημένο πάρτι του με καλοφτιαγμένες Μαργαρίτες και φρέσκα στρείδια. Την Παρασκευή 24/1 για μία και μόνο βραδιά πίσω από τη μπάρα του «Barro Negro» θα βρίσκεται η Ναταλία Λιβιτσάνου, για να σας μυήσει στον κόσμο της τεκίλας, ενώ στην κουζίνα θα ετοιμάζονται αυθεντικές γεύσεις που θα σας πάνε Μεξικό.

iΏρα έναρξης: 8μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Open bar party στο «Tyco»

4 cocktail πάρτι με νέες λίστες, εκλεκτούς καλεσμένους και... φρέσκα στρείδια! - εικόνα 4

Την Παρασκευή 24/1 η ομάδα του «Tyco» σας περιμένει να δοκιμάσετε τα νέα signature κοκτέιλ, αλλά και όλα τα κλασικά, που θα βρείτε στον ανανεωμένο κατάλογο, σε ένα open bar πάρτι από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε το ειδικό voucher με το οποίο μπορείτε να πιείτε όσα και όποια κοκτέιλ θέλετε. Στις μουσικές θα βρίσκεται ο resident Dj KeShawn, για να σκορπίσει δυνατά beat στον πεζόδρομο της Ρόμβης.

iΏρα έναρξης: 6μ.μ. | Προπώληση voucher μέχρι τις 23/1:€ 25 στο facebook page του «Tyco» |Τιμή στην είσοδο: €30

Περισσότερες πληροφορίες

42 Barstronomy.Athens

Κολοκοτρώνη 3, κέντρο
  • Εστιατόρια

Tyco

Ρόμβης 11, κέντρο
  • Bars

Rudu Bar

Ευάδνης 1, Πετράλωνα
  • Bars

Barro Negro

Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 15, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.