Αυτά είναι τα πιο ινσταγκραμικά μπαρ της Αθήνας

Διαθέτουν αβανταδόρικες, φωτογενείς γωνιές κι εντυπωσιακή διακόσμηση, ενώ έχουν χιλιάδες ακολούθους στα social media. Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε από τα πιο δημοφιλή μπαρ που πρωταγωνιστούν στα αθηναϊκά insta-stories.

Αυτά είναι τα πιο ινσταγκραμικά μπαρ της Αθήνας

Οι πιο μεγάλοι και οι αθεράπευτα νοσταλγικοί μπορεί να γκρινιάζουν. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, πλέον η εικόνα παίζει κεντρικό ρόλο στην εμπειρία εξόδου. Αρκετές φορές μεγαλύτερη από τη μουσική, το στιλ του μαγαζιού, ακόμη και την εκάστοτε παρέα («Έρμε Μποντριγιάρ», θα μπορούσε να αναφωνήσει κάποιος).

Αυτό έχει ως συνέπεια πολλά μπαρ να δημιουργούν έναν ιδιαίτερο στιλιστικό χαρακτήρα, που τους εξασφαλίζει πιστούς «ακόλουθους» στην αρένα των social media. Εμείς επισκεφθήκαμε πέντε από τα πιο δημοφιλή μπαρ της πόλης με δυνατή παρουσία στο instagram και πρωτότυπα concepts που ξεχωρίζουν. Στη χορταστική βόλτα μας περάσαμε από μια αυλή με μεξικάνικο ταμπεραμέντο, απαθανατίσαμε έναν εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό, βγάλαμε λουλουδάτες selfies, ήπιαμε ποιοτικό καφέ σε έναν ντιζαϊνάτο χώρο και, τέλος, φωτογραφηθήκαμε μπροστά σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό. Έτοιμοι για το insta-tour που έχουμε ετοιμάσει;

#thenoelbar

Το «Noel», το πάντα γιορτινό spot της Στοάς Κουρτάκη, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά μπαρ στο αθηναϊκό downtown. Εκτός από τα εξαιρετικά κοκτέιλ και τις καλές μουσικές, ξεχωρίζει και για την επιβλητική του ατμόσφαιρα. Κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, βελούδινοι καναπέδες και δύο εντυπωσιακές μπάρες συνθέτουν ένα αριστοκρατικό σκηνικό, ενώ η διακόσμησή του ανανεώνεται συνεχώς ανάλογα με την εποχή. Και, όπως σωστά φαντάζεστε, τα Χριστούγεννα είναι το στιλιστικό φόρτε του.

#lot.51

Το «Lot 51», το ντιζαϊνάτο all day bar που εγκαταστάθηκε στην Πλατεία Βραζιλίας στα Ιλίσια, μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να αποκτήσει φανατικό κοινό. Και όχι άδικα, αν αναλογιστείτε ότι σερβίρει εξαιρετικό καφέ, πρωτότυπα κοκτέιλ κι ελαφριά γεύματα, τα οποία απολαμβάνεις σε ένα χώρο που είναι σαν να βγήκε κατευθείαν από τις σελίδες περιοδικού για ντιζάιν. Οι λιτές γραμμές και η μοντέρνα διακόσμηση, σε συνδυασμό με το άπλετο φυσικό φως, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για εμπνευσμένα stories στο instagram.

#coyoacanathens

Το «Coyoacan», η εντυπωσιακή χασιέντα του Θησείου, σε ταξιδεύει με την arty μεξικάνικη αισθητική του. Οι άνετοι χώροι, τα έντονα ethnic χρώματα και μοτίβα στους τοίχους παρέα με τις ανάλογες μουσικές και γεύσεις προσφέρουν αυθεντική μεξικάνικη εμπειρία στην Αθήνα. Οι ποπ νεκροκεφαλές και η εντυπωσιακή street art τοιχογραφία της Φρίντα Κάλο δίνουν χαρακτήρα στο μαγαζί, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα και το κατάλληλο φόντο για τις φωτογραφίες σου.

#ellyzcafe

Το «Ellyz Athens», το λουλουδιασμένο all day bar στο Μοναστηράκι, κατάφερε μέσα σε τρεις μήνες να γίνει το απόλυτο talk of the town. Όσοι έχετε λογαριασμό στο instagram σίγουρα έχει πάρει το μάτι σας φωτογραφίες του, μια και τον τελευταίο καιρό πρωταγωνιστεί στα insta-stories. Η ρομαντική του ατμόσφαιρα, η τρισδιάστατη ταπετσαρία από ανθισμένα λουλούδια, οι άνετοι βελούδινοι καναπέδες και η ton sur ton ροζ διακόσμηση το κάνουν να ξεχωρίζει από τα caf-bars του κέντρου.

#beauty_killed_the_beast_gr

Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, το «Beauty Killed The Beast» ομορφαίνει τον πεζόδρομο της Παραμυθιάς στον Κεραμεικό και προσφέρει πλούσιο υλικό για ποσταρίσματα στα social media. Το παλιό νεοκλασικό με την εντυπωσιακή διακόσμηση αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για απίθανες λήψεις, με ιδιαίτερα γκράφιτι στους τοίχους, γουστόζικο σαλόνι με ποπ χρωματισμούς κι εντυπωσιακά κοκτέιλ.


Περισσότερες πληροφορίες

Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, κέντρο
  • Bars

Beauty Killed the Beast

Παραμυθιάς 14, Κεραμεικός
  • Bars

Lot 51

Παπαδιαμαντοπούλου 24Β, Ιλίσια
  • Bars

Ellyz Athens

Αγίου Φιλίππου 11, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/04/2024

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event