Δυνατά DJ sets στο «Faust»

Οι Νίκος Διαμαντόπουλος και Play Mo συναντιούνται στα decks, ο Soldat παρουσιάζει το νέο exclusive mobile party του και ο Ιταλός Stefano Ritteri υπογράφει μια βραδιά γεμάτη italodisco και funkhouse ήχους.

Δυνατά DJ sets στο «Faust»

Τις εμπειρίες του από την μουσική του περιπλάνηση στην Αμερική φέρνει στην Αθήνα ο Soldat, που διοργανώνει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου το Soldat’s BBQ: ένα mobile party βασισμένο σε εικόνες, μουσικές και συναισθήματα από τα ταξίδια του, αλλά και από την αναζήτησή του για την εξέλιξη στη διοργάνωση συναυλιών και θεαμάτων στην Αθήνα. Φαγητό, μουσική και φυσικά ο άνθρωπος, γίνονται το επίκεντρο ενός party όπου οι LTJ Xperience (Irma Records), Anduze (Parov Stelar), Soldat, Y2Z, Mr.Sonik και πολλοί άλλοι θα βάλουν τις μουσικές, οι United Chef θα μοιράζουν γεύσεις με free mini burgers (συμπεριλαμβάνονται στο εισιτήριο), ενώ οι Scissors Hair Mens Only θα στήσουν ένα pop up barber shop για όσους χρειάζονται ένα τελευταίο φινίρισμα. Οι πόρτες ανοίγουν στις 10.30 μμ, με είσοδο €5 για 150 εισιτήρια αυστηρά.

Τους funky ρυθμούς της italodisco με την afro- και deep house θα παντρέψει στο Vibes Party στις 23 Νοεμβρίου ο Stefano Ritteri, ιδρυτής των label «Viaggio» και «Spaziale» και expert στο σαμπλάρισμα αφρικανικών και ιταλικών ρυθμών, τα οποία συνδυάζει με δικές του μελωδίες και κρουστά. Μαζί του, ο Ελβετός Tom Alemanno, promoter και DJ από την Ελβετία και ιδρυτής του Velocity Records, θα ανοίξει τη βραδιά αναλαμβάνοντας τα decks του «Faust», ενώ host της βραδιάς θα είναι ο «δικός μας» Νίκος Iατρού, γνωστός ως Nixxie, που θα κλείσει τη βραδιά με το δικό του DJ set. Οι πόρτες ανοίγουν στις 10.30 μμ με τον Tom Alemano να δίνει σκυτάλη στον Stefano Ritteri τα μεσάνυχτα και τον Nixxie να αναλαμβάνει το κλείσιμο από 2 πμ και μετά.

Δύο από τους πιο συνεπείς δισκοθέτες στα ελληνικά δρώμενα εδώ και δεκαετίες θα συνυπάρξουν για πρώτη φορά, αφού το Σάββατο 30 Νοεμβρίου ο Νίκος Διαμαντόπουλος και ο PlayMo θα συναντηθούν στα decks του «Faust». Γνωστοί για τις εξαιρετικές δισκοθήκες τους, αλλά και για την ικανότητά τους να προσφέρουν πολυσυλλεκτικά sets γεμάτα εκπλήξεις, οι δυο DJs θα συνδυάσουν τα εκλεκτικά τους ηχοχρώματα για μια βραδιά που δεν χάνεται, με έναρξη στις 10.30 μμ.

Περισσότερες πληροφορίες

Faust

Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11, κέντρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/04/2024

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event