Ο νέος διαγωνισμός του THE PASS by Schweppes βουτάει στη «Λίμνη των Κύκνων»

Η καλοκαιρινή διάθεση δεν σταματά, ειδικά για όσους βρίσκονται στον κύκλο του premium club του Schweppes απολαμβάνοντας εξαιρετικές παραστάσεις και δροσιστικά cocktails.

Ο νέος διαγωνισμός του THE PASS by Schweppes βουτάει στη «Λίμνη των Κύκνων»

Για όσους κρατούν τη δροσιά μέσα τους, το καλοκαίρι δεν σταματά. Ειδικά όταν έχεις για συντροφιά μία από τις νέες γεύσεις του Schweppes, Πορτοκάλι με γεύση Άνθος Πορτοκαλιού, Λεμόνι με γεύση Περγαμόντο και Ιβίσκο αλλά και Pink Grapefruit. Τα μέλη του THE PASS by Schweppes, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα για παραθερισμό, επιστρέφουν στα πιο δυνατά πολιτιστικά ραντεβού της πρωτεύουσας, σε θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές πρεμιέρες, σε εντυπωσιακά θεάματα και μουσικές βραδιές, εστιατόρια και όμορφα μπαράκια, απολαμβάνοντας τα οφέλη του premium club. Ήρθε η ώρα για τη πιο συγκινητική ιστορία αγάπης: τη «Λίμνη των Κύκνων».

Ο νέος διαγωνισμός του THE PASS by Schweppes βουτάει στη «Λίμνη των Κύκνων» - εικόνα 1

Πρόκειται για το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών, το «μπαλέτο των μπαλέτων», όπως το χαρακτηρίζουν. Το αριστούργημα του κορυφαίου συνθέτη Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, από το 1877 όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο Μπολσόι μέχρι σήμερα που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, δεν έχει σταματήσει να γοητεύει τον κόσμο: η μαγεία, ο ρομαντισμός και η αγάπη, το ειδύλλιο κι έπειτα η εξαπάτηση και ο ψυχικός τραυματισμός – όλα σε ένα συγκινητικό μιξ με υπέροχη μουσική. Το κορυφαίο Russian Ballet Theater αναλαμβάνει να φέρει το δύσκολο έργο εις πέρας. Η χορευτική ομάδα που δημιουργήθηκε στην αλλαγή της χιλιετίας και διαπρέπει διεθνώς με μεγάλες παραστάσεις από το κλασικό ρεπερτόριο έρχεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Το THE PASS by Schweppes δεν θα μπορούσε να λείπει.

Έξι τυχερά μέλη από το premium club θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την πολυαναμενόμενη χορευτική παράσταση, η οποία θα παιχτεί από 9 έως 20 Οκτωβρίου. Και τα δώρα του διαγωνισμού δεν σταματούν εδώ. Οι νικητές θα χαρούν επίσης μια όμορφη βραδιά σε ένα από τα πιο Hot μπαρ-ρέστοραν του Πειραιά, το «CHE». Στους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς του μαγαζιού, με τη γνωστή τοιχογραφία της Φρίντα Κάλο να ενδείκνυται για ινσταγκραμικές φωτογραφίες, τα μέλη του premium club θα απολαύσουν με το ταίρι τους ένα δροσιστικό cocktail ή mocktail Schweppes γεμάτο «χαρακτήρα».

Ο νέος διαγωνισμός του THE PASS by Schweppes βουτάει στη «Λίμνη των Κύκνων» - εικόνα 2

Θέλεις να πάρεις μέρος στο συγκεκριμένο διαγωνισμό ή στους επόμενους που ανακοινώνονται κάθε λίγο; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στον κύκλο του THE PASS by Schweppes. Απάντησε στις ερωτήσεις, δείξε χαρακτήρα και αυτόματα θα αποκτήσεις κάρτα μέλους από το premium club. Κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, αποκλειστικές πρεμιέρες, μουσικές βραδιές, ποτά σε απολαυστικά μπαρ, και πόσα ακόμα, σε περιμένουν να τα κερδίσεις.

Μην ξεχνάς! Μοιράσου κάθε νέα εμπειρία που σου προσφέρει το THE PASS by Schweppes χρησιμοποιώντας τα ειδικά hashtags:

#characterrequired #schweppesgreece

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/04/2024

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event

Ένα 'Μεταφυσικό' wine bar μόλις εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη

Μία καινούρια οινική γωνιά εμφανίστηκε στην πόλη, αυτή τη φορά στους χώρους του 'Metaphor Athens'.