Το «Tailor’s House» είναι η νέα all day άφιξη στην Αγίας Ειρήνης

Ενα από τα αγαπημένα στέκια της Πλατείας Αγίας Ειρήνης επέστρεψε δριμύτερο, με ελκυστική διακόσμηση και γευστικές επιλογές.

Το «Tailor’s House» είναι η νέα all day άφιξη στην Αγίας Ειρήνης

Ενα από τα αγαπημένα στέκια της Πλατείας Αγίας Ειρήνης επέστρεψε δριμύτερο. Στο χώρο του παλιού «Tailor Made» λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό το φουλ ανανεωμένο all day espresso-gastro bar «Tailor’s House». Έχοντας νέα ελκυστική διακόσμηση, με industrial και vintage σχεδιαστικές λεπτομέρειες που φέρουν την υπογραφή του Άλεξ Πετράκη, το καινούργιο στέκι του κέντρου είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Μετά τον ποιοτικό καφέ, ο οποίος σερβίρεται από νωρίς, παίρνει σειρά ο γευστικός κατάλογος διά χειρός του σεφ Στέλιου Αρακά, με επιλογές που ξεκινούν από corn dogs και φτάνουν σε σαλάτες, tapas και μπέργκερ. Μάλιστα, το «Tailor’s House» σερβίρει καθημερινά, έως τις 2 μ.μ., brunch που τα έχει όλα: από healthy εδέσματα έως και all time classic και πολύ λαχταριστά pancakes. Όλα αυτά μέχρι το βράδυ, οπότε οι DJs του ηλεκτρίζουν με τις funky μουσικές την πλατεία, ενώ τα κοκτέιλ του Βαγγέ­λη Γρηγορόπουλου ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τη διάθεση.

Περισσότερες πληροφορίες

Tailor’s House

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 2, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.