Το θρυλικό Κάρμεν άνοιξε τις πόρτες του με αποκλειστική πρεμιέρα για το THE PASS by Schweppes

Η κωμωδία του Λουί-Ζιλιέν Πετί «Οι Αόρατες» που κοιτά με ευαισθησία μια τολμηρή ομάδα γυναικών αστέγων συγκίνησε και γέμισε αισιοδοξία τα μέλη του premium club.

Το θρυλικό Κάρμεν άνοιξε τις πόρτες του με αποκλειστική πρεμιέρα για το THE PASS by Schweppes

Μετά από δεκαπέντε χρόνια που τα φώτα στο θρυλικό θερινό κινηματογράφο των Ελληνορώσων παρέμεναν κλειστά και τα ρολά κατεβασμένα, η «Κάρμεν μετράει τ’ αστέρια ξανά», όπως γράφει το μότο στον τοίχο του ανακαινισμένου πανέμορφου χώρου, ο οποίος εγκαινίασε την νέα του πορεία την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, καλωσορίζοντας αποκλειστικά τα μέλη του THE PASS by Schweppes.

Η παρέα του premium club, η οποία κάθε μήνα μεγαλώνει και αυξάνει τα ραντεβού της στην πόλη παρακολουθώντας πάντα τις πιο πολυσυζητημένες παραστάσεις και ταινίες ή απολαμβάνοντας ειδικά δώρα συντροφιά με τα έξτρα δροσερά αναψυκτικά Schweppes, είχε την πρωτιά στο σινεμά αλλά και στη νέα ταινία του Λουί-Ζιλιέν Πετί «Οι Αόρατες»: η κοινωνική κωμωδία που έκανε μεγάλη επιτυχία στα ταμεία των γαλλικών κινηματογράφων (ενάμισι εκατομμύριο εισιτήρια), προτού ξεκινήσει τη διανομή της στους υπόλοιπους κινηματογράφους της Αθήνας, έκανε αποκλειστική πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου για τα μέλη του THE PASS.

Το θρυλικό Κάρμεν άνοιξε τις πόρτες του με αποκλειστική πρεμιέρα για το THE PASS by Schweppes - εικόνα 1

Η ώρα έναρξης ήταν στις εννιά και ήδη από τις οκτώ και μισή είχαν αρχίσει τα μέλη να περνούν τις πόρτες του γωνιακού σινεμά που διέκρινες από μακριά με τη αναμμένη, κατακόκκινη νέον μαρκίζα. Σιγά σιγά, ο κόσμος του THE PASS by Schweppes έβρισκε τη θέση τους στις καρέκλες που απλώνονταν πάνω στο λευκό χαλίκι της open air αίθουσας, με τα ανθισμένα φυτά τριγύρω να δίνουν μια ανάσα δροσιάς στο κέντρο της πόλης. Μετά από το πέσιμο του ήλιου, το κινηματογραφικό πανί έλαμψε και η ιστορία βρήκε μια ομάδα από κοινωνικές λειτουργούς σε μια πόλη της Βόρειας Γαλλίας που προσπαθούν να βοηθήσουν άστεγες γυναίκες ώστε να ενταχθούν ξανά στην κοινωνία, να πάψουν να είναι «Αόρατες». Όταν ο δήμος αποφασίσει να κλείσει το κέντρο εντός τριμήνου, εκείνες συστρατεύονται και αναζητούν κάθε τρόπο να αντιπαλέψουν το σύστημα.

Χρησιμοποιώντας πραγματικές μαρτυρίες στο σενάριο αλλά και αρκετές πραγματικές άστεγες στο καστ, ο Λουί-Ζιλιέν Πετί πέτυχε μια ειλικρινέστατη ματιά στο κοινωνικό ζήτημα των περιθωριοποιημένων αστέγων. Η καλόκαρδη, πεισματάρα Οντρέ, η μεθοδική Μανού, η τσαμπουκαλού Ανζελίκ και η αφελής Ελέν, μαζί με την απολαυστική Σαντάλ, η οποία έκανε φυλακή για το φόνο του βίαιου συζύγου της, και η παρέα της βρίσκουν τη λύση στην αλληλεγγύη. Ο δυναμισμός και η αθεράπευτη αμεσότητά τους στο φακό έχει διπλό αποτέλεσμα στο θεατή, όπως φάνηκε και από τις εντυπώσεις του κόσμου του THE PASS: από τη μία σκέφτηκαν ξανά τη θέση αυτών των ανθρώπων στη σημερινή κοινωνία και από την άλλη απόλαυσαν την αμεσότητα και το τσαγανό τους, την αισιοδοξία και την ελπίδα που απέπνεαν, ξεσπώντας συχνά σε γέλια.

Το θρυλικό Κάρμεν άνοιξε τις πόρτες του με αποκλειστική πρεμιέρα για το THE PASS by Schweppes - εικόνα 2

Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής μετά από μιάμιση ώρα περίπου, αρκετά μέλη του THE PASS συζητούσαν για το θέμα της ταινίας και τις εντυπώσεις τους. Όπως κάθε φορά, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο διαγωνισμό του premium club που θα τους εξασφαλίσει εισιτήρια για αποκλειστικές πρεμιέρες, πολυσυζητημένες παραστάσεις ή άλλα προνόμια στην καλοκαιρινή και πάντα απολαυστική Αθήνα.

Θέλεις να μπεις κι εσύ στον κόσμο του Schweppes, ώστε να παίρνεις μέρος στους διαγωνισμούς που ανακοινώνονται κάθε τόσο; Δείξε χαρακτήρα, γίνε μέλος στο THE PASS by Schweppes κάθε εβδομάδα μία νέα κλήρωση σε περιμένει με εισιτήρια για κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις, δωρεάν cocktail στο κέντρο της πόλης και μοναδικές εμπειρίες στην πόλη.

Μην ξεχνάς! Μοιράσου κάθε νέα εμπειρία που σου προσφέρει το THE PASS by Schweppes, χρησιμοποιώντας τα ειδικά hashtags:

#characterrequired #schweppesgreece

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.