Οι Tale of Us στο «Island» – Κερδίστε προσκλήσεις

Η ομάδα PIXI επιστρέφει στην αθηναϊκή ριβιέρα για το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού, με το παγκόσμιο φαινόμενο της ηλεκτρονικής μουσικής, Tale of Us, να παρουσιάζει ένα melodic techno set από τη δύση του ηλίου μέχρι την ανατολή.

Οι Tale of Us στο «Island» – Κερδίστε προσκλήσεις

Έχοντας ήδη ξεκινήσει τις εβδομαδιαίες residence εμφανίσεις του στο «Hi Club» της Ibiza, όπου και παρουσιάζουν τα top selling διεθνή concept parties AFTERLIFE, οι Tale of Us επιστρέφουν στην Αθήνα την Κυριακή 28 Ιουλίου, για να υπενθυμίσουν στο ελληνικό κοινό τους, γιατί θεωρούνται ένα παγκόσμιο φαινόμενο της ηλεκτρονικής μουσικής. Ένα από τα πιο δυναμικά acts των τελευταίων ετών, το δίδυμο από την Ιταλία θα χορέψει την αθηναϊκή ριβιέρα με ένα melodic techno set, που θα παρασύρει στα beats του το εκλεκτικό crowd του «Island», από τη δύση του ηλίου μέχρι την ανατολή.

Με την επιμέλεια του PIXI, βρισκόταν πίσω και από την τελευταία φαντασμαγορική εμφάνιση των Tale of Us στο ΑFTERLIFE Athens, μαζί τους θα είναι οι επίσης Μιλανέζοι παραγωγοί/djs, Hunter/Game, ιδιοκτήτες της δισκογραφικής εταιρίας JUST THIS, ενώ την αξέχαστη αυτή καλοκαιρινή μουσική εμπειρία θα πλαισιώσει ο Hill of Vision, μέλος της JUST THIS και οι Voices of Valley.

Οι Tale of Us στο «Island» – Κερδίστε προσκλήσεις - εικόνα 1

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8μμ, τα εισιτήρια ξεκινούν από 20 ευρώ στην προπώληση και 30 ευρώ στο ταμείο. Για να διεκδικήσετε 5 διπλές προσκλήσεις για την δυναμική εμφάνιση των Tale of Us στο Island, την Κυριακή 28 Ιουλίου, κάντε κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/04/2024

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event

Ένα 'Μεταφυσικό' wine bar μόλις εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη

Μία καινούρια οινική γωνιά εμφανίστηκε στην πόλη, αυτή τη φορά στους χώρους του 'Metaphor Athens'.