To Primer Festival μετατρέπει την Πλατεία Νερού σε ένα ατελείωτο dancefloor

Μερικά από τα πιο hot ονόματα της uplifting dance ηλεκτρονικής, αλλά και της urban μουσικής σκηνής του σήμερα σε ένα φεστιβάλ που επιστρέφει δυναμικότερο σε open air περιβάλλον.

To Primer Festival μετατρέπει την Πλατεία Νερού σε ένα ατελείωτο dancefloor

Δείγμα της ολοένα αυξανόμενης δυναμικής της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στην Αθήνα, τα φεστιβάλ των τελευταίων μηνών έχουν μετατρέψει την πόλη σε ένα ατέλειωτο dancefloor, φέρνοντας στην Ελλάδα το ζωηρό παρόν και το ένδοξο παρελθόν του είδους. Επιβεβαίωση της τάσης που εδραιώνει την Αθήνα ως πόλο διεθνούς ενδιαφέροντος, το Primer Music Festival που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, φρεσκαρισμένο σε ιδέες και ακονισμένο σε στόχευση, μαζεύοντας στο line up του μερικά από τα πιο hot ονόματα της uplifting dance, αλλά και της urban μουσικής σκηνής του σήμερα, έτοιμο να ξεδιπλώσει το άκρως χορευτικό προφίλ του στις 10 Ιουλίου.

Μετά την παρθενική του περσινή διοργάνωση στο Τάε-κβον-ντο, το φετινό Primer βγαίνει στη φιλόξενη άπλα της Πλατείας Νερού, για να παρουσιάσει ένα τεραστίων διαστάσεων stage, με γιγαντοοθόνες και κορυφαίο ηχητικό σύστημα, ενώ τη φεστιβαλική αύρα θα συμπληρώνουν εντυπωσιακά light shows και lazer effects, κανόνια ατμού, pyro shows με φλογοβόλα, αλλά και σύννεφα από glitter κονφετί, δημιουργώντας μια εκστατική ατμόσφαιρα. Πέρα, όμως, απ’ το τεχνικό υπερθέαμα που υπόσχεται η διοργάνωση, το ψαχνό βρίσκεται, φυσικά, στο εντυπωσιακό line up, που έχει πια ξεδιπλωθεί πλήρως και περιλαμβάνει ονόματα μεγατόνων της παγκόσμιας εμπορικής dance και urban μουσικής, αλλά και δυναμικές παρουσίες από τη local σκηνή.

To Primer Festival μετατρέπει την Πλατεία Νερού σε ένα ατελείωτο dancefloor - εικόνα 1
Ο Snake θα συναντηθεί στη σκηνή του Primer με τον J. Balvin, τον μεγαλύτερο σταρ που έχει γνωρίσει η latin μουσική σκηνή εδώ και χρόνια, σύμφωνα με το Billboard

Λίγες μέρες πριν από τις εμφανίσεις του στο μυθικό Tomorrowland και με τις μηχανές του ζεστές από εμφανίσεις σε Λας Βέγκας, Αυστρία, Γαλλία και Πορτογαλία, ο DJ Snake έρχεται στην Αθήνα ως headliner του φεστιβάλ. Ο top selling Γάλλος DJ και παραγωγός, αγαπημένος του Εμανουέλ Μακρόν και ένας από τους πιο ζωηρούς παίκτες της παγκόσμιας χορευτικής σκηνής, εδραίωσε τη θέση του στο διεθνές stardom όταν συνεργάστηκε με τις Selena Gomez και Cardi B για το hit single «Taki Taki» το φθινόπωρο του ’18, ενώ έρχεται στην Αθήνα με ολόφρεσκο το νέο άλμπουμ του, που όπως ο ίδιος αποκάλυψε στα social media, ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μόλις ημέρες.

Ο Snake θα συναντηθεί στη σκηνή του Primer με τον J. Balvin. Ο μεγαλύτερος σταρ που έχει γνωρίσει η latin μουσική σκηνή εδώ και χρόνια, σύμφωνα με το Billboard, αλλά κι ο πιο επιτυχημένος άντρας καλλιτέχνης σύμφωνα με το Spotify, ο mega-star των 12 δισεκατομμυρίων views στο YouTube και headliner τεράστιων μουσικών φεστιβάλ ανά τον πλανήτη, με στάσεις σε Coachella, Lollapallooza, Primavera και αλλού, έσπασε τα κοντέρ θεάσεων όταν συνέπραξε με τον Snake για το «Loco Contigo», ενώ η λίστα των επιτυχιών του συνεχίζεται με latin singles όπως τα «Ginza», «Mi Gente», «Tranquilla» και πολλά άλλα.

Επιβεβαίωση της ηλεκτρονικής τάσης που εδραιώνει την Αθήνα ως πόλο διεθνούς ενδιαφέροντος, το Primer Music Festival που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, φρεσκαρισμένο σε ιδέες και ακονισμένο σε στόχευση, μαζεύοντας στο line up του μερικά από τα πιο hot ονόματα της uplifting dance, αλλά και της urban μουσικής σκηνής του σήμερα

Μαζί τους, οι Dubvision, τo ντουέτο των Ολλανδών Stephan και Victor Leicher, είναι ένα από μεγαλύτερα progressive house και big room acts του πλανήτη, με τεράστια ονόματα όπως ο Hardwell, o David Guetta, ο Avicii και ο Tiësto να τους έχουν αγκαλιάσει στη μετεωρική πορεία τους, ο Will Sparks, βασιλιάς του melbourne bounce, έρχεται από την Αυστραλία με remix σε global acts (Major Lazer, The Chainsmokers, Robin Thicke, κλπ) και tracks διαρκώς στις κορυφές των charts.

O Salvatore Ganacci, το πιο viral act των τελευταίων ετών, θα φέρει την ασυγκράτητη ενέργειά του στη σκηνή του Primer, γεμίζοντας την Πλατεία Νερού με τον πολυσυλλεκτικό του ήχο (από το big room ως το dancehall και τη σύγχρονη ποπ), ενώ το warm up του event θα αναλάβουν ο ολοένα ανερχόμενος Άγγελος «Kid Angelo» Μελετιάδης, ο δυναμικός Velix και η μελωδική Xenia Ghali.

i To Primer Music Festival 2019 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού. Οι πόρτες ανοίγουν στις 5 μ.μ. και τα εισιτήρια ξεκινούν από € 30. Προπωλήσεις στο δίκτυο της viva.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.