To «Villa Grigio 46» κλείνει τρία χρόνια και το γιορτάζει αλά ιταλικά

Ο καταπράσινος, ανθισμένος και δροσερός κήπος της υπέροχης μονοκατοικίας του '30 έχει την τιμητική του με DJs sets και σπέσιαλ γευστικές και οινικές προτάσεις.

To «Villa Grigio 46» κλείνει τρία χρόνια και το γιορτάζει αλά ιταλικά

Τρία χρόνια γεμάτα ξεχωριστές βραδιές, μοναδικά brunches, απίθανα κοκτέιλ και αξέχαστες εκπλήξεις έκλεισε μόλις το aperitivi e vino bar του Παλαιού Φαλήρου και το γιορτάζει με καθημερινές εκπλήξεις. Ο καταπράσινος, ανθισμένος και δροσερός κήπος της υπέροχης μονοκατοικίας του 1930 με την καλλιτεχνική ατμόσφαιρα, τον θεατρικό φωτισμό και το υπέροχο φινίρισμα έχει την τιμητική του με DJs sets και σπέσιαλ γευστικές και οινικές προτάσεις.

Δεν χορταίνεις να περνάς την ώρα σου χαλαρώνοντας στα τραπεζάκια με τις μοντέρνες φερφορζέ καρέκλες, ανάμεσα στα φαναράκια, στις γλάστρες και τα ψηλά δέντρα. Άλλωστε, από το Colazione della Domenica, το brunch της Κυριακής με αυθεντικό άρωμα Ιταλίας, μέχρι τη ροζ και τη λευκή σανγκρία ή το κοκτέιλ με άρωμα τρούφας, που συνοδεύονται –χωρίς χρέωση– από φινετσάτα tramezzini και άλλα ιταλικά fingerfood, κάθε στιγμή στο μικροσύμπαν αυτού του γοητευτικού κήπου έχει τη δική της ξεχωριστή γεύση.

To «Villa Grigio 46» κλείνει τρία χρόνια και το γιορτάζει αλά ιταλικά - εικόνα 1

Στο brunch το έμπειρο χέρι της κουζίνας είναι εμφανές (βρισκόμαστε άλλωστε στο «αδερφάκι» του γνωστού ιταλικού εστιατορίου «Da Bruno»), με νοστιμιές όπως carpaccio, panzerotti, focaccia, πίτσα ή και bistecca alla Fiorentina μέσα σε panini ψημένο σε πέτρα να εναλλάσσονται. Ανοιχτό από τις 11 το πρωί με ωραίους καφέδες έως αργά το βράδυ με funky, jazz και swing μουσικές, το «Villa Grigio 46» αγαπά ιδιαίτερα την ώρα του aperitivo, με επιλογές από την εξαιρετική wine list (85 ετικέτες επιλεγμένων ιταλικών κι ελληνικών κρασιών και με το ποτήρι), πολλές γκράπες, λιμοντσέλο Villa Massa, κοκτέιλ ιταλικής έμπνευσης (Sgroppino, Bicicletta, Svegliato) και αγαπημένα classics (Negroni, Aperol Spritz, Rossini, Bellini).

i Περισσότερες πληροφορίες στο www.villagrigio46.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Villa Grigio 46

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.