Για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Άλκι Κούρκουλο οι δυνατές φιλίες είναι FIX

Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο νέο τηλεοπτικό σποτ της FIX Hellas για να υπενθυμίσουν ότι κάποιες σχέσεις είναι διαχρονικές και αναλλοίωτες.

Για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Άλκι Κούρκουλο οι δυνατές φιλίες είναι FIX

Κρατάει χρόνια αυτή η… μπίρα. Με ιστορία που μετράει αισίως πάνω από ενάμιση αιώνα, η πορεία της FIX Hellas στα καθημερινά και κυριακάτικα τραπέζια είναι πλέον κλασική. Μόνιμη σύντροφος και φίλη, η δημοφιλής lager έχει κατακτήσει τη θέση της στις ζωές μας, η οποία ξεπερνά το ρόλο ενός απλού ποτού· είναι περισσότερο ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γευστικής ιεροτελεστίας.

Μία παρόμοια θέση κρατά και στο τραπέζι των φίλων από παλιά· του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και του Άλκι Κούρκουλου που βαδίζουν παράλληλα εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια τόσο στο θεατρικό σανίδι όσο και στη ζωή. Η στενή σχέση που τους δένει γίνεται για τη FIX το μέσο να μας υπενθυμίσει τις αξίες που είναι πραγματικά διαχρονικές: οι νεανικές μας φιλίες, ένα στέκι δίπλα στο κύμα, μία παγωμένη, αφρισμένη μπίρα.

Η νέα τηλεταινία της αποτυπώνει ακριβώς τη φιλία αυτή που εξελίσσεται και ωριμάζει, όταν οι δύο ηθοποιοί που σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά συναντιούνται ξανά, σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα. Δεν έχουν την ανάγκη να επιστρέψουν στην πρώτη νιότη τους αλλά γνωρίζουν ότι βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους· η σχέση τους είναι πλέον ακλόνητη και ισχυρή, παραμένει σταθερή και, πάνω απ’ όλα, αυθεντική.

Πόσο θυμίζει αυτή η φιλία την πορεία της FIX μέσα στα χρόνια και την κραταιά παραμονή της στις καρδιές του κοινού της. Με τη νέα, ρετρό φιάλη της μάλιστα που επανακυκλοφορεί το συναίσθημα αυτό γιγαντώνεται στο μέγιστο βαθμό, αφού οι αναμνήσεις επανέρχονται ακέραιες και εκείνες που χτίζονται τώρα παίρνουν λίγο από το νοσταλγικό άρωμα και τις εικόνες των πιο αγνών περιόδων της ζωής μας.

Η εμφάνιση αλλάζει αλλά η αυθεντική ελληνική lager είναι τόσο απολαυστική, όπως παλιά. Και οι σχέσεις που συνοδεύει ανά τα χρόνια, δεν μπορούν να είναι κάτι λιγότερο από FIX.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο "Λοκάλι" για λίγο ακόμη καλοκαίρι

Επέκταση θερινής και γευστικής ραστώνης σε αυλή και ταράτσα, στου Ψυρρή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/09/2022

Ο Γιώργος Φακίνος resident DJ στο LouLou Is Present

Για ένα Σάββατο του μήνα θα μοιράζεται τα decks με τους καλύτερους local και διεθνείς DJs.

Μα πού πήγε η σαμπάνια;

Τελειώνει όντως η σαμπάνια από την αγορά; Μην αγχώνεσαι, ο εκλεκτός αφρώδης οίνος θα παραμείνει στον αφρό των οινικών εξελίξεων.

'Athens Wine & Art Festival': Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα επιστρέφει

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου, στο χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Το "Angelo et Manolo" αγαπά το κρασί και τους ανθρώπους

Όταν ο Εμμανουήλ Καραλής δεν πετά στους αιθέρες, σερβίρει φίνα κρασιά στην Μητροπόλεως, μαζί με τον γιο της Φωτεινής Παντζιά του "By The Glass".

Ο Giorgio Bargiani για μία ξεχωριστή βραδιά στο "The Clumsies"

Ο head bartender του καλύτερου μπαρ του πλανήτη σερβίρει απόψε αλησμόνητα Negroni στην Πραξιτέλους.

Το λαμπερό yacht party της GREY GOOSE premium vodka στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Αφού ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, το σκάφος της GREY GOOSE κατέληξε στο ISLAND Athens Riviera, όπου με ένα ανεπανάληπτο party στον απόηχο του καλοκαιριού, έριξε για φέτος άγκυρα.