Η Ξάνθη κινείται σε ρυθμούς Summer Sounds Festival

Ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Βόρεια Ελλάδα, γιορτάζει φέτος την τρίτη του χρονιά κάτω απ’ το φως της μαγιάτικης πανσελήνου.

Η Ξάνθη κινείται σε ρυθμούς Summer Sounds Festival

Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το Summer Sounds Festival, ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στη Βόρεια Ελλάδα, επιστρέφει για να δονήσει για άλλη μια φορά την Ξάνθη, σε μια νέα, ανατρεπτική τοποθεσία, το Σάββατο 18 /5. Λίγο έξω από την Ξάνθη, δίπλα στο κατάφωτο από την πανσέληνο ποτάμι του Κοσύθνου, το background της σκηνής δίνει στο φετινό SSF τον υπότιτλο «Moon River» και παρουσιάζει το μεγαλύτερο line up του ως ώρας, υποδεχόμενο DJs διεθνούς φήμης.

Με τον καταξιωμένο Ιταλό DJ PiRUPA και τον Έλληνα σούπερ σταρ CJ Jeff να ηγούνται του μαραθώνιου ηλεκτρονικής μουσικής, από τα decks του 3ου SFF θα περάσουν οι DIASS, GEORGE DEXX, LANCE, SKINNY, JOHN RAISE, GASTON και AKIS CHATZIS, σε ένα πάρτι που θα ξεκινήσει από τη δύση του ήλιου, και δεν θα τελειώσει πριν οι πρώτες του ακτίνες απλωθούν ξανά στο καταπράσινο location, στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου «Αγριάνη» (4ο χλμ Ξάνθης – Δράμας, 2541083777). Εισιτήρια από €8.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.