Το THE PASS by Schweppes κλείνει ένα χρόνο και χαρίζει ένα special πακέτο εμπειριών

Ένα ασυναγώνιστο διήμερο στο μεγαλοπρεπές Hilton Athens αλλά και μια ανατρεπτική παράσταση στο Φεστιβάλ Αθηνών εκτοξεύουν το επετειακό δώρο του premium club στην κορυφή.

Το THE PASS by Schweppes κλείνει ένα χρόνο και χαρίζει ένα special πακέτο εμπειριών

Ήταν αρχές Απριλίου του περασμένου έτους όταν το THE PASS by Schweppes ξεκίνησε την πορεία του, ανοίγοντας ένα νέο κόσμο γεμάτο εμπειρίες και προνόμια στα μέλη του: εισιτήρια για κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις, γευστικές απολαύσεις και cocktails από τους καλύτερους του είδους, επιταγές για αγορές ρούχων ή αξεσουάρ και αναζωογονητικές θεραπείες σε spa ήταν μόνο μερικά από τα δώρα που άρχισαν να μοιράζονται. Μέσα από απανωτές κληρώσεις κάθε λίγο, τα μέλη του premium club, που μήνα με το μήνα αυξάνονται θεαματικά, έχουν ήδη ταξιδέψει από αποκλειστικές πρεμιέρες και μεγάλα φεστιβάλ της πόλης (Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Athens Comedy Festival κά) μέχρι υπέροχα μπαράκια του κέντρου και βραβευμένα εστιατόρια.

Το THE PASS by Schweppes κλείνει ένα χρόνο και χαρίζει ένα special πακέτο εμπειριών - εικόνα 1

Τώρα το THE PASS by Schweppes ανεβαίνει ένα σκαλί ψηλότερα. Μπαίνοντας στη δεύτερη σεζόν εδώ και λίγες εβδομάδες, οι πρώτοι διαγωνισμοί έχουν ήδη φέρει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εκπλήξεις στον κύκλο του ανανεωμένου premium club, όπως την πιο πρόσφατη κλήρωση για τη μαγευτική συναυλία των Madrugada που επικοινωνήθηκε αποκλειστικά στα ήδη εγγεγραμμένα μέλη. Ωστόσο, η συμπλήρωση ενός ολόκληρου έτους απαιτεί το δικό της special δώρο, έτσι δεν είναι; Το THE PASS by Schweppes ολοκληρώνει επίσημα ένα εκπληκτικό πρώτο χρόνο και γιορτάζει με ένα επετειακό διαγωνισμό, που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν (μα κανέναν) ασυγκίνητο. Δύο τυχερά μέλη, μαζί με το άτομο της επιλογής τους, θα περάσουν ένα καλοκαιρινό διήμερο στο Hilton Athens –που περιλαμβάνει κάθε πιθανή απόλαυση και υπηρεσία του εξαιρετικού ξενοδοχείου–, καθώς και μια ανατρεπτική βραδιά στο Φεστιβάλ Αθηνών!

Το THE PASS by Schweppes κλείνει ένα χρόνο και χαρίζει ένα special πακέτο εμπειριών - εικόνα 2

Για τις 15 και 16 Ιουνίου, η κορυφή των αθηναϊκών ξενοδοχείων ανοίγει τις πόρτες της στα τυχερά μέλη. Ως γνωστόν, το Hilton Athens είναι κάτι περισσότερο από ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών, είναι μια μοναδική εμπειρία σε όλα τα επίπεδα. Πίσω από την επιβλητική πρόσοψη με τη μνημειώδη ανάγλυφη σύνθεση του Γιάννη Μόραλη, οι καλύτερες υπηρεσίες περιμένουν τον επισκέπτη – γεγονός που θα διαπιστώσουν στο έπακρο τα μέλη του THE PASS by Schweppes. Το προνομιακό πακέτο ξεκινάει, φυσικά, με τη διαμονή για ένα βράδυ σε ένα από τα εξαιρετικά δωμάτια του βραβευμένου ξενοδοχείου με θέα τον αττικό ορίζοντα, που συνδυάζεται με πρωινό από τους σεφ του εστιατορίου. Όμως, η απόλαυση δεν σταματάει εκεί…

Μια πολυτελής και άκρως καλοκαιρινή εμπειρία περιμένει τα μέλη στην μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου. Πλάι στα μεγάλα φοινικόδεντρα με την πλούσια σκιά, εξαιρετικοί συνδυασμοί σε premium snack αλλά και cocktail προτάσεις με βάση το ανθρακούχο αναψυκτικό Schweppes γίνονται ο ιδανικός σύντροφος για την ηλιόλουστη χαλάρωση στις αναπαυτικές ξαπλώστρες της μεγαλύτερης εξωτερικής πισίνας που υπάρχει στο κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια, σειρά έχει το spa session. Ο ναός ευεξίας που έχει φτιάξει το Hilton Athens, το Hiltonia Spa, υποδέχεται τα μέλη για θεραπείες (σε ζευγάρια ή ατομικά): η ιεροτελεστία ξεκινάει με χαλαρωτικό χαμάμ, συνεχίζει με βαθύ μασάζ από τους έμπειρους θεραπευτές και ολοκληρώνεται με μια αναζωογονητική βουτιά στη θερμαινόμενη, υπερσύγχρονη πισίνα του χώρου. Οι απολαύσεις στο κορυφαίο ξενοδοχείου κλείνουν με έξτρα κοσμοπολίτικη αύρα, στο «Galaxy Restaurant», που περιμένει τα μέλη για ένα δείπνο με θέα το φοβερό πανοραμίκ της νυχτερινής Αθήνας. Μεσογειακές και διεθνείς γεύσεις από τον σεφ Κώστα Αθανασίου πρόκειται να απογειώσουν τους τυχερούς συνδαιτυμόνες.

Το THE PASS by Schweppes κλείνει ένα χρόνο και χαρίζει ένα special πακέτο εμπειριών - εικόνα 3

Πέρα από αυτή την μοναδική εμπειρία στο Hilton Athens, τα τυχερά μέλη θα βρεθούν τις ίδιες ημέρες στο Φεστιβάλ Αθηνών για μια ανατρεπτική παράσταση. Η Ανδρονίκη Μαραθάκη, μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες της νέας γενιάς δημιουργών του χορού, παρουσιάζεται για πρώτη φορά έργο της στο μεγάλο θεσμό της πόλης και αναμένεται να ταράξει αρκετά τα νερά. Πρόκειται για το «It’s not about if you will love me tomorrow_Μέρος 2», ένα παιχνίδι σε δημόσια θέα που μετατρέπει το χώρο της Πειραιώς 260 σε μια μετακινούμενη πλατφόρμα, που αλλάζει ανάλογα με το βάρος και την κίνηση. Πέντε ερμηνευτές ανεβαίνουν στη σκηνή και εγείρουν ερωτήματα για τη σχέση του χορού και της θέασης, για τις εντάσεις και τις ισορροπίες που γεννά αυτή η παράδοξη σχέση. Ποιος θα βγει νικητής στην αστάθεια του εδάφους;

Το THE PASS by Schweppes κλείνει ένα χρόνο και χαρίζει ένα special πακέτο εμπειριών - εικόνα 4

Θέλεις να πάρεις μέρος στο συγκεκριμένο διαγωνισμό ή στους επόμενους που ανακοινώνονται κάθε λίγο; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στον κύκλο του THE PASS by Schweppes. Απάντησε στις ερωτήσεις, δείξε χαρακτήρα και αυτόματα θα αποκτήσεις κάρτα μέλους από το premium club. Κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, αποκλειστικές πρεμιέρες, μουσικές βραδιές, ποτά σε απολαυστικά μπαρ, και πόσα ακόμα, σε περιμένουν να τα κερδίσεις.

Μην ξεχνάς! Μοιράσου κάθε νέα εμπειρία που σου προσφέρει το THE PASS by Schweppes χρησιμοποιώντας τα ειδικά hashtags:

#characterrequired #schweppesgreece

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/04/2024

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event

Ένα 'Μεταφυσικό' wine bar μόλις εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη

Μία καινούρια οινική γωνιά εμφανίστηκε στην πόλη, αυτή τη φορά στους χώρους του 'Metaphor Athens'.