Ξενυχτάμε | Someone Who Isn’t Me[S.W.I.M], The Steams ή Μπέσσυ Αργυράκη; (27/2-5/3)

Αυτή την εβδομάδα ξενυχτάμε σε loft και σε μουσεία, ταξιδεύουμε με ατμοσφαιρική ροκ και τραγουδάμε το «Γκομενάκι σε θέλω» ξανά και ξανά.

Ξενυχτάμε | Someone Who Isn’t Me[S.W.I.M], The Steams ή Μπέσσυ Αργυράκη; (27/2-5/3)

H πόλη ξεκινά να μπαίνει στους ρυθμούς του Καρναβαλιού και τα bar οργανώνονται καταλλήλως, προτείνοντας δυνατά lives και μουσικά events που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Έτσι, αυτή την εβδομάδα επιλέγουμε να τσικνίσουμε με ένα ποπ είδωλο των ‘70s, να ξενυχτήσουμε σε loft και σε μουσεία, να ταξιδέψουμε με ατμοσφαιρική ροκ και να τραγουδήσουμε το «Γκομενάκι σε θέλω» ξανά και ξανά.

«Kitcherella party» με την Μπέσσυ Αργυράκη στο Tiki Athens

Ξενυχτάμε | Someone Who Isn’t Me[S.W.I.M], The Steams ή Μπέσσυ Αργυράκη; (27/2-5/3) - εικόνα 1

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, αμέσως μετά το τσίκνισμα, έχει χορό σε ένα άχαστο live και dj set στο «Tiki Athens». Η Μπέσσυ Αργυράκη, το απόλυτο ποπ είδωλο που αποθεώθηκε τη δεκαετία του ‘70, θα τραγουδήσει ζωντανά τις διαχρονικές της επιτυχίες, ενώ μαζί της θα είναι ο dj Kimon σε ρόλο μαέστρου της βραδιάς. Θα ζήσετε μεγάλες στιγμές χορεύοντας όλοι μαζί το γιουροβιζιονικό «Μάθημα Σολφέζ», το ξεσηκωτικό «Κορμί κι Αλάτι», αλλά και το απόλυτο dance κομμάτι «Πιο Δυνατά» (ελληνική διασκευή του «Stayn’ Alive»).

i Ώρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος: € 7 | Προπώληση στο www.viva.gr

Οι «Echo Basement» live στο Dudu Loft

Ξενυχτάμε | Someone Who Isn’t Me[S.W.I.M], The Steams ή Μπέσσυ Αργυράκη; (27/2-5/3) - εικόνα 2

Οι «Echo Basement», μετά το περσινό sold out live τους, επιστρέφουν την Παρασκευή 1 Μαρτίου στο αγαπημένο τους «Dudu Loft» στο Μεταξουργείο. Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «No Form of Human Government», θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τα νέα τους κομμάτια αλλά και επιλογές από τα παλιότερα album τους. Θα σας ταξιδέψουν με τις ατμοσφαιρικές μελωδίες και τις ψυχεδελικές επαναλήψεις τους, τις δυνατές κιθάρες και τα έντονα ξεσπάσματα σε ένα live που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

i Ώρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος: προαιρετική ενίσχυση €5

«Let’s be Late!» στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Ξενυχτάμε | Someone Who Isn’t Me[S.W.I.M], The Steams ή Μπέσσυ Αργυράκη; (27/2-5/3) - εικόνα 3

Ποιος είπε ότι δεν ξενυχτάμε στα μουσεία; Αυτήν την Παρασκευή 1 Μαρτίου- και για δύο ακόμα βράδια- το «Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου» της Τεχνόπολης μας καλεί να το ξενυχτήσουμε με street art performances, παιχνίδια, dj sets και μουσικά events στους χώρους του παλιού εργοστασίου φωταερίου της Αθήνας. Η βραδιά θα ξεκινήσει με live performance και workshop από τον street artist «Rtm one», θα συνεχίσει με παιχνίδια μυστηρίου από την φανταστική ομάδα «Βρες τον δολοφόνο» και τέλος, η «Matina Sous Peau» θα αναλάβει τα decks για ατελείωτο ξεφάντωμα.

i Ώρα έναρξης: 20:00 | Είσοδος: € 4

«The Steams» και «Arianna K.» live στο Romantso

Ξενυχτάμε | Someone Who Isn’t Me[S.W.I.M], The Steams ή Μπέσσυ Αργυράκη; (27/2-5/3) - εικόνα 4

Το Σάββατο 2 Μαρτίου οι ατμοσφαιρικοί «The Steams» θα βρεθούν για το πρώτο live gig της χρονιάς στο «Romantso». Έχοντας στο ενεργητικό τους πολλές εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ, ξεχωρίζουν για τις ατμοσφαιρικές μουσικές τους και τις δυνατές ροκ εξάρσεις τους. Στο πλευρό τους θα βρίσκεται η ανερχόμενη «Arianna K.», η νέα singer/songwriter της εναλλακτικής ροκ μουσικής σκηνής, που αγαπά τον σύγχρονο μινιμαλισμό αλλά και τη διαχρονική pop του ’60 και του ’70.

i Ώρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος: €6

Οι «S.W.I.M» live στο Rudu Bar

Ξενυχτάμε | Someone Who Isn’t Me[S.W.I.M], The Steams ή Μπέσσυ Αργυράκη; (27/2-5/3) - εικόνα 5

Τα κυριακάτικα afternoon lives στο «Rudu Bar» συνεχίζουν δυναμικά και αυτή την Κυριακή 3 Μαρτίου φιλοξενούν τις εξαίρετες «S.W.I.M». Το γυναικείο synth pop τρίο, που γράφει μουσικές με toy synths και χαοτικές κιθάρες, μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο album «Dance With You». Τις γνωρίσαμε με το «Gomenaki»- που έγινε instant hit και έπαιζε παντού το καλοκαίρι- και τώρα ήρθε ο καιρός να τις γνωρίσουμε καλύτερα. Θα τις απολαύσετε το σούρουπο της Κυριακής και θα χαθείτε με τις μουσικές τους που συνδυάζουν στοιχεία electro και new wave με post rock και pop themes.

i Ώρα έναρξης: 19:30 | Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες

Tiki Bar Αthens

Φαλήρου 15, Κουκάκι
  • Bars

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Clubs

Rudu Bar

Ευάδνης 1, Πετράλωνα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.