Ο νέος διαγωνισμός του THE PASS σε βάζει στην αποκλειστική avant premiere του θεατρικού «Προσωπική συμφωνία»

Η βραβευμένη παράσταση σηκώνει αυλαία στα μέλη του premium club του Schweppes. Εσύ θα λείπεις;

Ο νέος διαγωνισμός του THE PASS σε βάζει στην αποκλειστική avant premiere του θεατρικού «Προσωπική συμφωνία»

Πόσο εύκολο είναι να ανακαλέσεις την ιστορική μνήμη του ναζισμού και να μετατρέψεις τη σκηνή σε πλατφόρμα διαλόγου για γεγονότα που αφορούν το σήμερα; Μπαίνοντας στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του με την καλλιτεχνική υπογραφή του Δημήτρη Μυλωνά, το θέατρο Από Μηχανής σηκώνει αυλαία στο θεατρικό «Προσωπική συμφωνία», την βραβευμένη θεατρική παράσταση που έχει εξάψει κοινό και κριτικούς ήδη από τη στιγμή που ανακοινώθηκε. To THE PASS by Schweppes εξασφαλίζει την avant premiere της παράστασης αποκλειστικά για τα μέλη του, δίνοντας το προνόμιο σε όσους αναγνωρίζουν την αξία του κλασικού να είναι οι πρώτοι θεατές του έργου.

Γραμμένο το 1995 από τον Ρόναλντ Χάργουντ, η «Προσωπική Συμφωνία» βασίζεται σε πραγματικά ντοκουμέντα της μεταπολεμικής Γερμανίας από την ανάκριση του μεγαλύτερου μαέστρου του 20ού αιώνα, Βίλχελμ Φουρτβένγκλερ, άμεσα συνδεδεμένου με τον Χίτλερ και το ναζιστικό καθεστώς. Το έργο που πρωτοπαίχτηκε στην Αγγλία με το φημισμένο Ντάνιελ Μάσεϊ ως μαέστρο έρχεται στη σκηνή του αθηναϊκού θεάτρου με τη σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά και συγκεντρώνει ένα άκρως δυνατό καστ, με τους Νικήτα Τσακίρογλου, Χρήστο Βαλαβανίδη και Αλέξανδρο Μπουρδούμη να βγαίνουν μπροστά. Τα μέλη του premium club δεν θα μπορούσαν να λείπουν.

Ο νέος διαγωνισμός του THE PASS σε βάζει στην αποκλειστική avant premiere του θεατρικού «Προσωπική συμφωνία» - εικόνα 1

Το THE PASS by Schweppes, έχοντας ήδη ολοκληρώσει πολλαπλούς διαγωνισμούς μοιράζοντας αμέτρητες εμπειρίες και δώρα σε όσους μπορούν να αναγνωρίσουν την ποιότητα του πρώτου αναψυκτικού που εφευρέθηκε παγκοσμίως, δίνει την ευκαιρία σε εκατόν είκοσι άτομα συνολικά (60 διπλές προσκλήσεις) να απολαύσουν την πρώτη παράσταση του έργου στο θέατρο Από Μηχανής, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου (6 μ.μ.). Όσο η ανάκριση μετατρέπεται σε προσωπική αντιπαράθεση, μνήμες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους αμέτρητους νεκρούς αλλά και υπόνοιες για έναν πόλεμο που ουσιαστικά δεν τελείωσε ποτέ, βγαίνουν επί σκηνής. Εσύ θα το χάσεις;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Barro Negro" στήνει σεβιτσερία στην μπάρα του

Margarita, Paloma και σεβίτσε απόψε στην ​​Παπαρρηγοπούλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

Το "Casablanca Social Club" σβήνει 4 κεράκια με ένα non-stop πάρτι

Το δημοφιλές μπαρ της Θεσσαλονίκης έχει γενέθλια και το γιορτάζει καταλλήλως.

Στο "In Love Again" (και) για aperitivo

Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στην Κλειτίου θέλουν spritz, coffee cocktails και ροζέ κρασιά.

7 χρόνια "Barelle" με ένα μοναδικό πάρτι

Το αγαπημένο στέκι του Νέου Ηρακλείου έχει γενέθλια και το γιορτάζει με παλιούς και νέους φίλους.

To "Barro Negro" στα 100 κορυφαία μπαρ του κόσμου

Η αθηναϊκή 'πρεσβεία της Paloma' φιγουράρει στο νο.52 της λίστας 51-100, του περίφημου θεσμού The World’s 50 Best Bars.

Τα πρώτα ουίσκι με άρωμα Ελλάδας

Τα κρασιά Μπουτάρη συνεργάζονται με τους Irish Distillers και Spot Whiskeys, για το λανσάρισμα της νέας σειράς Greek Wine Single Cask.

Τα μπαρ του φθινοπώρου: Πού και τι πίνουμε φέτος;

Νέα και παλιά μπαρ, φεστιβάλ και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε bar aficionado της αθηναϊκής σκηνής για το επόμενο διάστημα.