O Johnnie Walker γίνεται ένας από τους White Walkers του Game of Thrones

Το πιο «πικάντικο» και «φρουτώδες» spoiler για την θρυλική σειρά της HBO κυκλοφορεί και δηλώνει «Winter is Here».

O Johnnie Walker γίνεται ένας από τους White Walkers του Game of Thrones

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη έναρξη της 8ης σεζόν του Game of Thrones μαθαίνουμε ότι ο διάσημος περιπατητής Johnnie Walker κατάφερε όσα δεν έχουν καταφέρει σε εφτά επιτυχημένους κύκλους οι υπερασπιστές από τα 7 Βασίλεια: να περάσει το παγωμένο οχυρό των White Walkers και να συνεργαστεί μαζί τους. Το αποτέλεσμα, το «White Walker» by Johnnie Walker, είναι συναρπαστικό τόσο για τους θαυμαστές της σειράς όσο και για τους λάτρεις του whisky. Οι μυστηριώδεις και τρομακτικοί στρατιώτες του Night King με τα έντονα μπλε μάτια και το παγωμένο βλέμμα ενέπνευσαν τον whisky expert και blender, George Harper, στην δημιουργία του «White Walker» by Johnnie Walker.

Το τολμηρό και προχωρημένο whisky, πίνεται κατευθείαν από την κατάψυξη και φυλάσσεται σε μια εντυπωσιακή φιάλη με αποχρώσεις του μπλε και του λευκού, που δημιουργούν αμέσως χειμωνιάτικο σκηνικό. Οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι το κλειδί. Για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται τα καλύτερα whisky Cardhu και Clynelish από τα βορειότερα αποστακτήρια της Σκωτίας, εκεί που ο χειμώνας είναι πάρα πολύ βαρύς και δεν διαφέρει από τo Night’s Watch που βρίσκεται στα βόρεια του «τείχους».

Είναι πολύ ενδιαφέρον και ανατρεπτικό να απολαμβάνεις ένα whisky παγωμένο και μάλιστα το χειμώνα. Η εμπειρία είναι ιδιαίτερη, ειδικά μόλις το βγάλετε από την κατάψυξη και το σερβίρετε σε χαμηλό παγωμένο ποτήρι. Αμέσως σκάνε αρώματα γοητευτικής καραμέλας, γλυκιάς βανίλιας και σπιρτόζικων κόκκινων φρούτων. Οι πιο τολμηροί μπορούν να το σερβίρουν σε ψηλό ποτήρι με πάγο, ginger ale, φρέσκια μέντα και φλούδα λεμονιού, ή σε χαμηλό ποτήρι (εννοείται με πάγο) με σιρόπι ζάχαρης, σταγόνες angostura bitters, σταγόνες bitters πορτοκαλιού και δεντρολίβανο.

Κάτι μας λέει ότι οι White Walkers θα πρωταγωνιστήσουν στη τελευταία σεζόν . Ένα ακόμα σημαντικό spoiler: μόλις το παγώσετε θα σας αποκαλυφθεί ένα μήνυμα από το Game οf Τhrones. Γι αυτό να έχετε το νου σας· στην Ελλάδα θα αρχίσει να κυκλοφορεί σε περιορισμένες φιάλες στο τέλος του Οκτωβρίου!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.