Τον Ιούλιο δίνουμε ραντεβού με την Τεκίλα!

Με αφορμή την Εθνική Ημέρα της Tequila, τα Amigos Mexican bar restaurants και η Jose Cuervo μας καλούν να μυηθούμε στα μυστικά του Tequila Tasting…

Τον Ιούλιο δίνουμε ραντεβού με την Τεκίλα!

Με αφορμή την Εθνική Ημέρα της Tequila, τα Amigos Mexican bar restaurants και η Jose Cuervo μας καλούν να μυηθούμε στα μυστικά του Tequila Tasting…

Τον Ιούλιο δίνουμε ραντεβού με την Τεκίλα! - εικόνα 1

Τα Amigos Mexican bar restaurants (σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη), είναι γνωστά για την ολοκληρωμένη μεξικάνικη εμπειρία που προσφέρουν, αφού συνδυάζουν τη διακόσμηση με τα κοκτέιλ και το φαγητό από το Μεξικό. Για τρίτη χρονιά φέτος γιορτάζουν την Εθνική Ημέρα Τεκίλας (National Tequila Day, 24 Ιουλίου) με events που σκοπό έχουν να μας κάνουν να ζήσουμε στους ρυθμούς μιας πραγματικής μεξικάνικης φιέστα.
Αν θέλετε κι εσείς να γνωρίσετε την πιπεράτη Jose Cuervo Tradicional Blanco, τη γλυκιά Jose Cuervo Tradicional Reposado και τη βελούδινη 1800 Añejo... δεν έχετε παρά να βρεθείτε σε ένα από τα «Tequila Experience Nights» των Amigos και να μυηθείτε στα μυστικά του Tequila Tasting!
Την Παρασκευή 6, 13 και 20 Ιουλίου 2018 τα Amigos της Γλυφάδας & της Νέας Σμύρνης μας περιμένουν, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, με τρία ξεχωριστά events «εμπειρίας» όπου θα έχουμε τη δυνατότητα για free «Tequila Tasting» τριών ετικετών Jose Cuervo, για να ανακαλύψουμε τα βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία, αλλά και τις διαφορές τους, ενώ παράλληλα θα λάβουμε μέρος στην κλήρωση για τη συμμετοχή στο 3o Tequila Experience Workshop των Amigos.

Τον Ιούλιο δίνουμε ραντεβού με την Τεκίλα! - εικόνα 2

Στo Amigos Tequila Experience Workshop, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με αφορμή την Εθνική ημέρα της Tequila και φέτος θα γίνει στις 24 Ιουλίου στο κατάστημα της Γλυφάδας, οι λάτρεις του δημοφιλούς spirit θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της γευσιγνωσίας ανακαλύπτοντας τα μυστικά της μπλε αγαύης από τους Tequila Experts της Jose Cuervo. Το καλύτερο, όμως, το φυλάμε για το τέλος, αφού όλοι οι συμμετέχοντες θα φτιάξουν και ένα δροσιστικό, καλοκαιρινό cocktail, το Cuervo Squeeze, και θα διασκεδάσουν στην Tequileria του Amigos Γλυφάδας ως αργά. Ακόμη, εκτός από την επίσημη βεβαίωση συμμετοχής, θα δοθούν πολλά συλλεκτικά δώρα από τα Amigos και τη Jose Cuervo.

Amigos Mexican bar restaurants, www.amigos.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Amigos

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Amigos

Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.