Ένα ολόκληρο θερινό σινεμά γέμισε με μέλη του THE PASS by Schweppes

Η πρώτη κινηματογραφική προβολή του «Δέκα ύποπτοι για φόνο» ζωντάνεψε την ιστορία της Άγκαθα Κρίστι αποκλειστικά στα μέλη του premium club του Schweppes.

Ένα ολόκληρο θερινό σινεμά γέμισε με μέλη του THE PASS by Schweppes

Κοντά ένα μήνα μετά από το κατάμεστο θέατρο Άνεσις με μέλη του THE PASS by Schweppes μπροστά στον αριστουργηματικό «Άμλετ», και αρκετούς διαγωνισμούς να μοιράζουν δώρα και προνόμια ανά εβδομάδα, το premium club του Schweppes έδωσε ένα δυνατό ραντεβού για τα σινεφίλ μέλη του. Το «Δέκα ύποπτοι για φόνο», το βρετανικό φιλμ μυστηρίου βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα της Άγκαθα Κρίστι, είχε επίσημη avant premier στη χώρα και τα μέλη του club ήταν οι αποκλειστικοί θεατές.

Έτσι, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, εκατόν πενήντα μέλη του THE PASS by Schweppes μαζί με ένα άτομο της επιλογής τους ο καθένας, έβαλαν ρότα για Χολαργό, και συγκεκριμένα για το στενό της Ηρώων Πολυτεχνείου. Αν και ο συννεφιασμένος καιρός γεννούσε υποψίες για ανατροπές της τελευταίας στιγμή, η επιλογή του premium club του Schweppes κρίθηκε η καλύτερη:το πρόσφατα ανακαινισμένο θερινό σινεμά Αλεξάνδρα στα βορειοανατολικά της πόλης, που αναμφίβολα ήταν μία από τις δυνατές εκπλήξεις της βραδιάς.

Ένα ολόκληρο θερινό σινεμά γέμισε με μέλη του THE PASS by Schweppes - εικόνα 1

Μετά από τις οκτώ το βράδυ, ήδη τα πρώτα μέλη του THE PASS by Schweppes κατέφταναν ανακαλύπτοντας το νέο κινηματογραφικό σημείο της πόλης. Στην υποδοχή, δύο ψηλόλιγνες κοπέλες ντυμένες στα χαρακτηριστικά χρώματα του Schweppes καλωσόριζαν τα μέλη ενώ λίγα μέτρα παρακάτω ένα δροσιστικό break περίμενε τα μέλη. Στην ενδιάμεση σάλα, η υπόλοιπη ομάδα του Schweppes –δύο επίσης λεπτεπίλεπτες γυναίκες και δύο εξειδικευμένοι bartenders– ετοίμαζε ποτά με τη χαρακτηριστική σπιρτάδα του αναψυκτικού που ανακάλυψε πρώτος ο Johann Jacob Schweppe, το 1783. Έψαχνες κάτι φρουτώδες με τόνους μέντας και λεμονιού σε highball; Ή μήπως ένα αρωματικό αλκοολούχο με gin, tonic, grapefruit και δεντρολίβανο; Μόλις σερβιρισμένα, το mocktail Alter Ego και το cocktail Lady Roseman με βάση τα sparkling αναψυκτικά του Schweppes, δεν άργησαν να γίνουν ανάρπαστα.

Ένα ολόκληρο θερινό σινεμά γέμισε με μέλη του THE PASS by Schweppes - εικόνα 2

Ένα ολόκληρο θερινό σινεμά γέμισε με μέλη του THE PASS by Schweppes - εικόνα 3

Γεμάτοι ανυπομονησία για την πρεμιέρα του σφιχτοδεμένου μυθιστορήματος με την υπογραφή της βασίλισσας του σασπένς Άγκαθα Κρίστι, οι θεατές έβρισκαν σιγά-σιγά τις θέσεις τους στον ανθισμένο κήπο με την οθόνη προβολής στο κέντρο. Ένα μαξιλάρι στα χρώματα του Schweppes πάνω στις σκηνοθετικές καρέκλες του σινεμά ήταν η επόμενη έκπληξη για τους νικητές του διαγωνισμού, που τους εξασφάλισε μια πιο άνετη και απολαυστική παράσταση. Μετά από το ολιγόλεπτο διαφημιστικό για το premium club του Schweppes, τα τελευταία φώτα έκλεισαν και ένα έντονο δίωρο ξεκίνησε επί της οθόνης. Με αφορμή το θάνατο του Έλληνα κροίσου Aristide Leonides, η στιλιζαρισμένη υπόθεση του εγκλήματος στο «Δέκα ύποπτοι για φόνο» βρήκε όλη την οικογένεια του θύματος ύποπτη για το φόνο. Στα βήματα του ντεντέκτιβ Charles, κάθε θεατής προσπαθούσε λεπτό προς λεπτό για ένα δίωρο να διακρίνει τα σημάδια που πρόδιδαν το δολοφόνο.

Με το φινάλε της ταινίας να ξαφνιάζει μέχρι και τους πιο μυημένους του είδους, τα μέλη του THE PASS by Schweppes άφησαν πίσω τον open air σινεμά, απόλαυσαν τις τελευταίες γουλιές από τα δροσιστικά ποτά Schweppes και πήραν το δρόμο της επιστροφής, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον επόμενο διαγωνισμό.

Ένα ολόκληρο θερινό σινεμά γέμισε με μέλη του THE PASS by Schweppes - εικόνα 4


Γίνε και εσύ μέλος στο THE PASS by Schweppes και κάθε εβδομάδα μία νέα κλήρωση σε περιμένει με εισιτήρια για κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις, δωρεάν cocktail στο κέντρο της πόλης και δωροεπιταγές για fashion items.

Ένα ολόκληρο θερινό σινεμά γέμισε με μέλη του THE PASS by Schweppes - εικόνα 5

Ένα ολόκληρο θερινό σινεμά γέμισε με μέλη του THE PASS by Schweppes - εικόνα 6

Ένα ολόκληρο θερινό σινεμά γέμισε με μέλη του THE PASS by Schweppes - εικόνα 7

Ένα ολόκληρο θερινό σινεμά γέμισε με μέλη του THE PASS by Schweppes - εικόνα 8

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.