Το THE PASS by Schweppes ετοιμάζει μια μοναδική κινηματογραφική avant premiere μόνο για τα μέλη του

Το βρετανικό «Crooked House» προβάλλεται για πρώτη φορά στη χώρα. Εσύ, θα λείπεις;

Το THE PASS by Schweppes ετοιμάζει μια μοναδική κινηματογραφική avant premiere μόνο για τα μέλη του

Ύστερα από οκτώ ήδη ολοκληρωμένους διαγωνισμούς και περισσότερους από εκατό νικητές να έχουν απολαύσει δώρα, πλούσιες εμπειρίες στην πόλη και προνόμια από το premium club του Schweppes, το THE PASS by Schweppes κάνει ένα βήμα παρακάτω με μία κινηματογραφική παράσταση (και μάλιστα avant premier) αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του.

To «Crooked House», το βρετανικό φιλμ μυστηρίου βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα της Agatha Christie, προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τα μέλη του THE PASS by Schweppes θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη στιλιζαρισμένη υπόθεση εγκλήματος, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας, στο θερινό κινηματογράφο «Αλεξάνδρα» (μετρό Χολαργού). Στα σκηνοθετικά χέρια του Γάλλου Gilles Paquet-Brenner, το σενάριο ακολουθά τον ντετέκτιβ Charles Hayward σε ένα ανατρεπτικό κουβάρι που ξεκινά με τη δολοφονία ενός αδίστακτου κρίσου. Τρεις γενιές της οικογένειας μπαίνουν κάτω από τον κατασκοπικό μικροσκόπιο, σε ένα σερί αποκαλύψεων που ξεκινά από την εγγονή του θύματος και στο τέλος δεν αφήνει κανένα στο απυρόβλητο.

Το THE PASS by Schweppes ετοιμάζει μια μοναδική κινηματογραφική avant premiere μόνο για τα μέλη του - εικόνα 1

Μετά από τη μεγάλη κλήρωση για την παράσταση «Άμλετ» που γέμισε το θέατρο «Άνεσις» με μέλη του premium club, το THE PASS by Schweppes φέρνει ακόμα ένα ξεχωριστό ραντεβού αποκλειστικά για τα μέλη του. Εκατόν πενήντα διπλές προσκλήσεις κληρώνονται για την παράσταση στις 25 Ιουνίου (9 μ.μ.), ενώ ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις και προνόμια επιφυλάσσονται για το μέλλον.

Για να εξασφαλίσεις τα προνόμια που προσφέρει το THE PASS by Schweppes, το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις μέλος. Απάντησε σωστά στις σύντομες ερωτήσεις, απόκτησε την κάρτα μέλους και μείνε ενήμερος για τους νέους διαγωνισμούς που ανακοινώνονται.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.