Οι γυναίκες τις Techno κλείνουν το Athens Digital Arts Festival

Τέσσερα εμβληματικά ονόματα της ελληνικής και διεθνούς techno σκηνής θα δοκιμάσουν τα ψηφιακά όρια του ήχου στο Μέγαρο Μουσικής την Κυριακή 27 Μαΐου.

Οι γυναίκες τις Techno κλείνουν το Athens Digital Arts Festival

Τέσσερα εμβληματικά ονόματα της ελληνικής και διεθνούς techno σκηνής θα δοκιμάσουν τα ψηφιακά όρια του ήχου στο Μέγαρο Μουσικής την Κυριακή 27 Μαΐου.

Οι γυναίκες τις Techno κλείνουν το Athens Digital Arts Festival - εικόνα 1

Τη 14η επιτυχημένη του διοργάνωση κλείνει αυτήν την Κυριακή 27 Μαΐου το Athens Digital Arts Festival, η διεθνής γιορτή της ψηφιακής κουλτούρας στην Ελλάδα, και δεν θα μπορούσε να κλείσει παρά με ένα τεράστιο πάρτυ στους ήχους της μουσικής σκηνής που γεννήθηκε για να αναδείξει και να υμνήσει τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας.

Οι γυναίκες τις Techno κλείνουν το Athens Digital Arts Festival - εικόνα 2

Τα old school, deep vibes της ιταλοτραφούς Anna V, οι υπνωτιστικοί raw πειραματισμοί των Jokasti & Nek και τα IDM παραστρατήματα της Rena θα πλαισιώσουν την ανεξάντλητη εμπειρία της επιδραστικής DJ Fo, σε ένα μοναδικό techno event που θα δοκιμάσει τα ψηφιακά όρια του ήχου στο Banquet room του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Οι γυναίκες τις Techno κλείνουν το Athens Digital Arts Festival - εικόνα 3

Με τον Γιάννη Κατέχη να υπογράφει την εικαστική επιμέλεια και τον Παντελή Διαμαντίδη να αναλαμβάνει το visual performance, το Women in Techno_logy θα γιορτάσει όχι μόνο το κλείσιμο του 14ου ADAF, αλλά και την ολοένα ηχηρότερη παρουσία των γυναικών εκπροσώπων της tecnho, που αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δυναμική, αποκαθιστώντας τις ισορροπίες σε έναν μέχρι πρότινος εξαιρετικά ανδροκρατούμενο χώρο.

Είσοδος 7 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων online στο www.megaron.gr και στα ταμεία του Μεγάρου.
Πληροφορίες στο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.