Η δεξιοτεχνία του World Class Fine Drinking

Ανακαλύψτε και μυηθείτε στη φιλοσοφία και την κουλτούρα του ποιοτικού ποτού μέσα από τον κόσμο του Craftsmanship σε μια μοναδική γιορτή στην πόλη...

Η δεξιοτεχνία του World Class Fine Drinking

Ανακαλύψτε και μυηθείτε στη φιλοσοφία και την κουλτούρα του ποιοτικού ποτού μέσα από τον κόσμο του Craftsmanship σε μια μοναδική γιορτή στην πόλη...

Η δεξιοτεχνία του World Class Fine Drinking - εικόνα 1

Το World Class Fine Drinking διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα από 7 έως 21 Ιουνίου και υπόσχεται να μας μυήσει στην φιλοσοφία των ποιοτικών αποσταγμάτων μέσα από ένα ταξίδι στον κόσμο του Craftsmanship.
Για τρεις ημέρες, 7 έως 9 Ιουνίου, η αφρόκρεμα της παγκόσμιας bartending σκηνής έχει δώσει ραντεβού σε έναν ιδιαίτερο χώρο, μυστικό και ανεκμετάλευτο, το νεοκλασικό κτίριο που βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας 23. Τo World Class είναι έτοιμο να παρουσιάσει ακόμα ένα εντυπωσιακό pop up hub, που θα φιλοξενει ταλαντούχους δημιουργούς όχι μόνο από τον κόσμο του καλού ποτού, αλλά και από τον καλλιτεχνικό κόσμο, που ξεχωρίζουν στο είδος τους.

Η δεξιοτεχνία του World Class Fine Drinking - εικόνα 2

Οι καλεσμένοι του World Class Fine drinking θα ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία που θα ικανοποιήσει όλες τους τις αισθήσεις. Τα 7 φαντασμαγορικά pop up bars θα φιλοξενούν premium spirits με πλούσια ιστορία και κληρονομιά, από εκλεκτές πρώτες ύλες και ξεχωριστές διαδικασίες απόσταξης, που θα προσφέρονται σε κλασικά και πρωτότυπα serves, με σκοπό να μυήσουν για μια ακόμη χρονιά την Αθηναϊκή σκηνή στην υψηλή τέχνη του καλού ποτού. Δεν θα λείπουν και τα signature cocktails με επιλεγμένα υλικά και εκλεπτισμένες γεύσεις που θα εξυψώσουν τα premium spirits. Επιπλέον ταλαντούχοι σχεδιαστές, καλλιτέχνες, chefs, θα καταβάλουν κάθε γωνιά για να μοιραστούν την τέχνη τους και να αναδείξουν την μοναδικότητά τους.

Ανακαλύψτε τον κόσμο του fine drinking σε μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της πόλης που θα συνεχιστεί με ειδικά μενού και πολλά happenings σε 40 κορυφαία bar της πόλης μέχρι τις 21 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

"Villa Grigio": Κοκτέιλ αλά ιταλικά

Μπορεί ένα aperitivo bar να σε διακτινίσει στις ιταλικές ακτές ενώ δεν έχεις κουνήσει ρούπι από την Αθήνα;

Η Central Wine Fair επιστρέφει στην Αθήνα

Με μεγάλη συμμετοχή οινοποιείων και πληθώρα κρασιών, η Central Wine Fair 2022 έρχεται ξανά, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Γιώργο Καστρίτη (Cosmonauts), ποιος φέρνει το χάος στο "Club 22";

Λίγο πριν το πολυαναμενόμενο Chaos Festival, μιλάμε με έναν από τους διοργανωτές για το line up, το μέλλον της εγχώριας dance σκηνής αλλά και πώς θα απολαύσουμε (με ασφάλεια) τον διήμερο χορευτικό μαραθώνιο.

Η ιστορία και η συνταγή του Americano

Ο πατέρας του Negroni, η πορεία του στους αιώνες και η συνταγή του.

Πόσο έτοιμος νιώθεις για το πρώτο super premium gin;

Η Granikal φέρνει στην Ελλάδα το πολυβραβευμένο spirit Martin Miller’s Gin.

Ένας επτάωρος μουσικός μαραθώνιος στο Ωδείο Αθηνών

Οι Red Axes, Jay Jay και K.atou έρχονται για να χορέψουν την Αθήνα στο επόμενο των Κυριακάτικο Eden party του Plisskën Festival.