Nolita

Το ιταλικό restaurant - bar του ξενοδοχείου Semiramis, που λειτουρεί για δεύτερη χρονιά με το όνομα Nolita, έχει δημιουργήσει ένα δικό του, πολύ διαφορετικό σκηνικό στο αρχιτεκτονικό στυλ του Rashid, που σφραγίζει ολόκληρο το ξενοδοχείο.

Nolita

Το ιταλικό restaurant - bar του ξενοδοχείου Semiramis, που λειτουρεί για δεύτερη χρονιά με το όνομα Nolita, έχει δημιουργήσει ένα δικό του, πολύ διαφορετικό σκηνικό στο αρχιτεκτονικό στυλ του Rashid, που σφραγίζει ολόκληρο το ξενοδοχείο. Η ψηλοτάβανη σάλα δίνει μεγάλη χάρη στον χώρο, ενώ το ζεστό, ξύλινο στοιχείο που κυριαρχεί, βγάζει μια οικεία, ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα, που θυμίζει παλιότερο ιταλικό ντιζάιν. Το ζωντανό μπαρ βρίσκεται μεταξύ της σάλας του εστιατορίου και της θεατρικά στημένης, ανοιχτής κουζίνας, με τα κρεμαστά μπρούτζινα τηγάνια και τις κατσαρόλες.

Tα signature cocktails του αναφέρονται επίσης στην Ιταλία, με επίκεντρο την εποχή της Αναγέννησης αλλά όχι μόνο... Έτσι, ήπιαμε το Leonard, έναν φόρο τιμής στον Λεονάρντο Ντα Βίντσι, με τον υπέροχο συνδυασμό γλυκού, πικρού και όξινου. Αποτελείται από βότκα, γαλλικό απόσταγμα αχλαδιού, αμύγδαλο, ανθόνερο, χυμό λεμονιού, κρασί πόρτο, αρωματικά bitters και ένα μυστικό συστατικό...

Πολύ καλά και τα Death in Florence (η δική τους εκδοχή του Νεγκρόνι με τζιν, Vinsanto Σαντορίνης και Campari) και Signature, με μπράντυ σταφυλιού, κουμκουάτ και κεράσια μαρασκίνο, χυμό λεμονιού, αρωματικά bitters, ένα κοκτέιλ αέρινο, πρωτότυπο και με ενδιαφέρουσα πινελιά τη ζάχαρη εσπεριδοειδών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.