Nolita

Το ιταλικό restaurant - bar του ξενοδοχείου Semiramis, που λειτουρεί για δεύτερη χρονιά με το όνομα Nolita, έχει δημιουργήσει ένα δικό του, πολύ διαφορετικό σκηνικό στο αρχιτεκτονικό στυλ του Rashid, που σφραγίζει ολόκληρο το ξενοδοχείο.

Nolita

Το ιταλικό restaurant - bar του ξενοδοχείου Semiramis, που λειτουρεί για δεύτερη χρονιά με το όνομα Nolita, έχει δημιουργήσει ένα δικό του, πολύ διαφορετικό σκηνικό στο αρχιτεκτονικό στυλ του Rashid, που σφραγίζει ολόκληρο το ξενοδοχείο. Η ψηλοτάβανη σάλα δίνει μεγάλη χάρη στον χώρο, ενώ το ζεστό, ξύλινο στοιχείο που κυριαρχεί, βγάζει μια οικεία, ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα, που θυμίζει παλιότερο ιταλικό ντιζάιν. Το ζωντανό μπαρ βρίσκεται μεταξύ της σάλας του εστιατορίου και της θεατρικά στημένης, ανοιχτής κουζίνας, με τα κρεμαστά μπρούτζινα τηγάνια και τις κατσαρόλες.

Tα signature cocktails του αναφέρονται επίσης στην Ιταλία, με επίκεντρο την εποχή της Αναγέννησης αλλά όχι μόνο... Έτσι, ήπιαμε το Leonard, έναν φόρο τιμής στον Λεονάρντο Ντα Βίντσι, με τον υπέροχο συνδυασμό γλυκού, πικρού και όξινου. Αποτελείται από βότκα, γαλλικό απόσταγμα αχλαδιού, αμύγδαλο, ανθόνερο, χυμό λεμονιού, κρασί πόρτο, αρωματικά bitters και ένα μυστικό συστατικό...

Πολύ καλά και τα Death in Florence (η δική τους εκδοχή του Νεγκρόνι με τζιν, Vinsanto Σαντορίνης και Campari) και Signature, με μπράντυ σταφυλιού, κουμκουάτ και κεράσια μαρασκίνο, χυμό λεμονιού, αρωματικά bitters, ένα κοκτέιλ αέρινο, πρωτότυπο και με ενδιαφέρουσα πινελιά τη ζάχαρη εσπεριδοειδών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο "Λοκάλι" για λίγο ακόμη καλοκαίρι

Επέκταση θερινής και γευστικής ραστώνης σε αυλή και ταράτσα, στου Ψυρρή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/09/2022

Ο Γιώργος Φακίνος resident DJ στο LouLou Is Present

Για ένα Σάββατο του μήνα θα μοιράζεται τα decks με τους καλύτερους local και διεθνείς DJs.

Μα πού πήγε η σαμπάνια;

Τελειώνει όντως η σαμπάνια από την αγορά; Μην αγχώνεσαι, ο εκλεκτός αφρώδης οίνος θα παραμείνει στον αφρό των οινικών εξελίξεων.

'Athens Wine & Art Festival': Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα επιστρέφει

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου, στο χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Το "Angelo et Manolo" αγαπά το κρασί και τους ανθρώπους

Όταν ο Εμμανουήλ Καραλής δεν πετά στους αιθέρες, σερβίρει φίνα κρασιά στην Μητροπόλεως, μαζί με τον γιο της Φωτεινής Παντζιά του "By The Glass".

Ο Giorgio Bargiani για μία ξεχωριστή βραδιά στο "The Clumsies"

Ο head bartender του καλύτερου μπαρ του πλανήτη σερβίρει απόψε αλησμόνητα Negroni στην Πραξιτέλους.

Το λαμπερό yacht party της GREY GOOSE premium vodka στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Αφού ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, το σκάφος της GREY GOOSE κατέληξε στο ISLAND Athens Riviera, όπου με ένα ανεπανάληπτο party στον απόηχο του καλοκαιριού, έριξε για φέτος άγκυρα.