Coyoacan

Η εντυπωσιακή hacienda του Θησείου σε ταξιδεύει με την αρτίστικη μεξικάνικη αισθητική της.

Coyoacan

Η εντυπωσιακή hacienda του Θησείου σε ταξιδεύει με την αρτίστικη μεξικάνικη αισθητική της. Το μοναδικό αυτό spot με τους άνετους χώρους, τα έντονα ethnic χρώματα και μοτίβα στους τοίχους και τις ανάλογες μουσικές, δίνει μια ξεχωριστή εκδοχή της μεξικάνικης εμπειρίας στην Αθήνα. Ποπ νεκροκεφαλές και Φρίντα Κάλο δίνουν τον τόνο και δημιουργούν ατμόσφαιρα. Από κοντά και απόλυτα ταιριαστά
τα κοκτέιλ του πολύ καλού Γιώργου Τερζάκη, που προσεγγίζουν με δημιουργική πρωτοτυπία κλασικά πρότυπα και συνοδεύουν άψογα τις γνήσιες μεξικάνικες γεύσεις. Ένα πακέτο ικανό να σε στείλει στο Mexico, εδώ και τώρα!

Η νέα λίστα εμπνέεται από τη Φρίντα Κάλο, που γεννήθηκε, μάλιστα, στο Coyoacan! Το κάθε κοκτέιλ στηρίζεται σε μια σκέψη, ένα ρητό της.
Πρόκειται για ποτά με μεξικάνικες αναφορές, αλλά και πρωτοτυπία. Σαν το κομψό και ανάλαφρο El Floral, με τζιν αρωματισμένο με λεβάντα, λικέρ elderflower, τζίντζερ, μέλι και σόδα με μάνγκο ή το γοητευτικό, κόκκινο Cielo Rojo, με blend ρουμιών, με ωραίες νότες περγαμόντου, λεβάντας και βασιλικού. Σε άλλη συχνότητα, το Azteca Sour, με τεκίλα reposado, μπανάνα λικέρ, καφέ και bitters σοκολάτας, στολισμένο με salted black paint, με ωραίες νότες καφέ και σοκολάτας.

Πολύ ωραία ταιριάσματα προτείνονται, άλλωστε, με τα πιάτα του chef Πάνου Μουτσόπουλου, που φέτος προσεγγίζουν πολύ πιο αυθεντικά τη μεξικάνικη κουζίνα. Ίσως το καλύτερο guacamole της πόλης, το εξαιρετικό mixto ceviche “Verde a Lima”, με λαβράκι, γαρίδες, λάιμ, tomatillos και chili serrano, το μεγαλοπρεπές Carne di Vaca Cousinero, μαριναρισμένη στηθοπλευρά που μαγειρεύεται για 24 ώρες στον ξυλόφουρνο και μετά περνάει στο josper και συνοδεύεται από τρυφερό ψητό καλαμπόκι και molcajete salad, ένα πιάτο με φανατικούς φίλους. Στα συν, τα υπέροχα γλυκά του Δημήτρη Χρονόπουλου, με επικεφαλής το εντυπωσιακό Cactus.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Barro Negro" στήνει σεβιτσερία στην μπάρα του

Margarita, Paloma και σεβίτσε απόψε στην ​​Παπαρρηγοπούλου.

Το "Casablanca Social Club" σβήνει 4 κεράκια με ένα non-stop πάρτι

Το δημοφιλές μπαρ της Θεσσαλονίκης έχει γενέθλια και το γιορτάζει καταλλήλως.

Στο "In Love Again" (και) για aperitivo

Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στην Κλειτίου θέλουν spritz, coffee cocktails και ροζέ κρασιά.

7 χρόνια "Barelle" με ένα μοναδικό πάρτι

Το αγαπημένο στέκι του Νέου Ηρακλείου έχει γενέθλια και το γιορτάζει με παλιούς και νέους φίλους.

To "Barro Negro" στα 100 κορυφαία μπαρ του κόσμου

Η αθηναϊκή 'πρεσβεία της Paloma' φιγουράρει στο νο.52 της λίστας 51-100, του περίφημου θεσμού The World’s 50 Best Bars.

Τα πρώτα ουίσκι με άρωμα Ελλάδας

Τα κρασιά Μπουτάρη συνεργάζονται με τους Irish Distillers και Spot Whiskeys, για το λανσάρισμα της νέας σειράς Greek Wine Single Cask.