Bartist café bar

Το Bartist βρίσκεται στον πολυσύχναστο πεζόδρομο στην πλατεία του Μενιδίου και πραγματικά κάνει τη διαφορά στην περιοχή.

Bartist café bar

Το Bartist βρίσκεται στον πολυσύχναστο πεζόδρομο στην πλατεία του Μενιδίου και πραγματικά κάνει τη διαφορά στην περιοχή. Αποτελεί σημείο συνάντησης για εξαιρετικό speciality café από νωρίς και για cocktails και ωραίες μουσικές το βράδυ. Μακρόστενος cozy χώρος, πολύ φιλικός και αρκετά τραπεζάκια στον πεζόδρομο για να καθίσεις άνετα, όταν το επιτρέπει ο καιρός. Στο Bartist έχει γίνει πολλή και προσεγμένη δουλειά από τους ιδιοκτήτες του Παναγιώτη Δεμοίρο, Απόστολο Μπορσοβάνα και Κωνσταντίνο Μπρατσιάκο, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα hot spot της πόλης.

Στην μπάρα του θα βρείτε ενημερωμένη κάβα και cocktail list με προτάσεις για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα. Για όσους θέλουν κάτι ιδιαίτερο, γλυκόξινο και αρωματικό, προτείνουμε το Royal Basil με gin, yuzu, σιρόπι μήλου, lime και βασιλικό, ενώ για εκείνους που θέλουν κάτι ακόμα πιο αρωματικό και μπαχαρικό, προτείνουμε το πολύ ενδιαφέρον Cinnamon Honey με τεκίλα, λεμόνι, lime, σιρόπι μανταρινιού, μέλι και κανέλα.

Περισσότερες πληροφορίες

Bartist

Φιλαδελφείας 4, Αχαρνές
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.