Δύο events διεθνούς βεληνεκούς από το «The Clumsies»

Η ομάδα του 6ου καλύτερου bar στον κόσμο συνεχίζει να καλλιεργεί την εξωστρέφειά του με σεμινάρια, guest bartendings και pop-up events.

Δύο events διεθνούς βεληνεκούς από το «The Clumsies»

Συνεχίζοντας την εξωστρεφή του πορεία, που το έχει φέρει στην 6η θέση των καλύτερων bars του κόσμου και το έχει τοποθετήσει στο διεθνές jet set του bartending, το «The Clumsies» διοργανώνει δύο events τα οποία θα μας συστήσουν πρωτοποριακούς ανθρώπους και σκηνές του cocktail από το εξωτερικό. Το πρώτο είναι ένα σεμινάριο από τον «επαναστατικό», όπως τον έχει χαρακτηρίσει ο τριάστερος σεφ Heston Blumenthal, Tony Conigliaro, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στον Φ.Σ. «Παρνασσός» (πλατεία Καρύτση 8, συμμετοχή 30€, πληροφορίες στο info@theclumsies.gr). Ο bartender και συγγραφέας έρχεται να παρουσιάσει το «Untitled», το τρίτο εγχείρημά του στο Λονδίνο μετά τα «69 Colebrooke Row» και «Bar Termini», ένα bar restaurant με αναφορές στο Factory του Andy Warhol, αρτίστικο περιτύλιγμα, ιαπωνικών επιρροών φαγητό από τον Rob Roy Cameron και cocktails με μονολεκτικές ονομασίες και κάποιες φορές σκαμπρόζικο σερβίρισμα. Μ’ αυτή την ευκαιρία, ο Tony Conigliaro θα παρουσιάσει και το Drink Factory (ορίστε μια ακόμη αναφορά στον Andy Warhol), ένα πρότυπο εργαστήριο του οποίου η ομάδα πρεσβεύει ότι κάθε ποτό που σχεδιάζει είναι μία πλήρης αισθητηριακή εμπειρία και μια μόνο γουλιά απ’ αυτό αφηγείται μια ιστορία. Την επόμενη μέρα το βράδυ, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, ο Tony Conigliaro και ο Matthias Ingelmann, bartender στο «Untitled», θα βρεθούν στην μπάρα του «The Clumsies» για να σερβίρουν τα νεωτεριστικά cocktails τους.

Δύο events διεθνούς βεληνεκούς από το «The Clumsies» - εικόνα 1
Η... παραπλανητική είσοδος του «Floreria Atlantico» στο Μπουένος Άιρες

Το δεύτερο event είναι το καθιερωμένο ετήσιο pop-up event όπου φιλοξενούνται κάτω από την ίδια στέγη bars από το εξωτερικό ίδιου χαρακτήρα ή γεωγραφικής προέλευσης – αυτήν τη φορά, βέβαια, στις 23 Μαΐου, τα φιλοξενούμενα bars θα βρεθούν κάτω από τον αττικό ουρανό… Το The Latin America Bar θα πραγματοποιηθεί σε μια ταράτσα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου κι ο σκοπός του είναι να προβάλει μια αναδυόμενη σκηνή. Στα τελευταία World’s 50 Best Bars, έγινε φανερό ότι τα φώτα έχουν στραφεί στη Λατινική και Νότια Αμερική κι έτσι η ομάδα του «The Clumsies» φρόντισε να γνωρίσουμε τα τρία bars που βρίσκονται στην πρώτη πενηντάδα, δηλαδή τα «Licoreria Limantour» (#14), «Floreria Atlantico» (#23) και «La Factoria» (#39) καθώς και το «Guilhotina», που έκανε νέα είσοδο στη δεύτερη πενηντάδα. Μαθαίνουμε ότι σ’ αυτό το event είναι πιθανό να δοκιμάσουμε και την κουζίνα λατινοαμερικανικού εστιατορίου που βρίσκεται στη λίστα των World’s 50 Best Restaurants.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Barro Negro" στήνει σεβιτσερία στην μπάρα του

Margarita, Paloma και σεβίτσε απόψε στην ​​Παπαρρηγοπούλου.

Το "Casablanca Social Club" σβήνει 4 κεράκια με ένα non-stop πάρτι

Το δημοφιλές μπαρ της Θεσσαλονίκης έχει γενέθλια και το γιορτάζει καταλλήλως.

Στο "In Love Again" (και) για aperitivo

Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στην Κλειτίου θέλουν spritz, coffee cocktails και ροζέ κρασιά.

7 χρόνια "Barelle" με ένα μοναδικό πάρτι

Το αγαπημένο στέκι του Νέου Ηρακλείου έχει γενέθλια και το γιορτάζει με παλιούς και νέους φίλους.

To "Barro Negro" στα 100 κορυφαία μπαρ του κόσμου

Η αθηναϊκή 'πρεσβεία της Paloma' φιγουράρει στο νο.52 της λίστας 51-100, του περίφημου θεσμού The World’s 50 Best Bars.

Τα πρώτα ουίσκι με άρωμα Ελλάδας

Τα κρασιά Μπουτάρη συνεργάζονται με τους Irish Distillers και Spot Whiskeys, για το λανσάρισμα της νέας σειράς Greek Wine Single Cask.