Alexander’s Bar GB

Βραβευμένο από το «Forbes» ως το καλύτερο ξενοδοχειακό μπαρ στον κόσμο.

Alexander’s Bar GB

Βραβευμένο από το «Forbes» ως το καλύτερο ξενοδοχειακό μπαρ στον κόσμο. Αυτό βέβαια δεν το κάνει να επαναπαύεται στις δάφνες του. Με ένα έμπειρο team, το οποίο παρακολουθεί τις νέες τάσεις και τις ενσωματώνει στις απαιτήσεις του hotel bar, το «Alexander’s», στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, ξέρει τις ευθύνες του μια και βρίσκεται στην πιο διάσημη και τουριστική πλατεία της Αθήνας.Aποτελεί πρεσβευτή των υψηλών προδιαγραφών του ξενοδοχείου για τη χώρα με τον αριστοκρατικό χώρο που έχει για το μπαρ του, αλλά και για τις bartendering υπηρεσίες του.

Σε έναν, λοιπόν, εντυπωσιακό χώρο, από τους ωραιότερους της Αθήνας και ένα από τα μοναδικά αίθρια της πρωτεύουσας, διακονεί με επιτυχία την απαιτούμενη λειτουργία του υψηλού επιπέδου bar-tendering. Ειδικά η μπάρα του αποτελεί κόσμημα στο είδος της, με την βαρύτητα και την πολυτέλεια που αποπνέει. Σχεδόν πάντα γεμάτο, είναι ένας χώρος που σε υποδέχεται ευχάριστα όλες τις ώρες της ημέρας. Η φετινή του signature λίστα βασίζεται σε γνωστά η λιγότερο γνωστά κοκτέιλ, που η ομάδα του “Alexander’s” τα πειράζει λίγο η πολύ, είτε μέσα από τη συνταγή είτε μέσα από τα υλικά ή και από τα δύο. Κατά περιόδους, η λίστα εμπλουτίζεται με θεματικά κοκτέιλ ενώ μερικά από αυτά του καταλόγου παλαιώνουν σε βαρελάκια στα κελάρια του ξενοδοχείου.

Περισσότερες πληροφορίες

Alexander’s Bar

Βασ. Γεωργίου Α΄1 (Ξενοδ. «Grande Bretagne»), πλ. Συντάγματος
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.