Party για την ενίσχυση του Νίκου Διαμαντόπουλου

Δεκάδες DJs θα δώσουν το παρών στο «Bolivar» για τη συγκέντρωση χρημάτων για τα ιατρικά έξοδα του DJ/παραγωγού που πρέπει να υποβληθεί σε μια λεπτή επέμβαση στο εξωτερικό.

Party για την ενίσχυση του Νίκου Διαμαντόπουλου

Η local σκηνή αποδεικνύει την αλληλεγγύη της συγκεντρώνοντας χρήματα για τα ιατρικά έξοδα του Νίκου Διαμαντόπουλου, που πρέπει να υποβληθεί σε μια λεπτή επέμβαση, με τρία parties που διοργανώνονται στην Αθήνα (Σάββατο 30/9 στο «Bolivar»), στη Θεσσαλονίκη (Κυριακή 8/10 στο «Piccadilly») και στην Πάτρα (Σάββατο 14/10 στο «Pas Mal»). Ο βετεράνος DJ/παραγωγός, ενεργός στη σκηνή από τα πρώτα της βήματα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, διαγνώστηκε τον περασμένο Μάρτιο με νευρίνωμα, δηλαδή καλοήθη όγκο στο κεφάλι. Οι γιατροί στην Ελλάδα τον έχουν συμβουλεύσει λόγω της δύσκολης πρόσβασης στον όγκο και της σπανιότητας της περίπτωσης να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. Το Διεθνές Ινστιτούτο Νευροεπιστήμης (INI) στο Αννόβερο ειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά, ωστόσο το κόστος είναι τεράστιο. Δεκάδες συνάδελφοι του Νίκου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τεσσάρων φίλων του και θα παίξουν μουσική αφιλοκερδώς στα τρία parties με τον γενικό τίτλο The DJs Saved My Life ώστε να συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα. Όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν στα parties αλλά επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς (IBAN GR6301721740005174044110926) με δικαιούχο τον Νίκο Διαμαντόπουλο.

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.