Έναρξη σεζόν στο «Six D.O.G.S.» σε ρετρό ατμόσφαιρα

Προτού το κατάμαυρο Gig Space μπει στους ρυθμούς των urban μουσικών, την Παρασκευή 8/9 ο χρόνος θα γυρίσει στις δεκαετίες του 1930 έως και του 1960

Έναρξη σεζόν στο «Six D.O.G.S.» σε ρετρό ατμόσφαιρα

Ίσως οι άνθρωποι του πολυχώρου της Αβραμιώτου να πέρασαν τόσο καλά στο Prom Night του περασμένου Ιουνίου, γι’ αυτό επέλεξαν να υποδεχτούν τη σεζόν με ένα swing/jive party που απευθύνεται στα Teddy Boys και Girls της πόλης. Προτού το κατάμαυρο Gig Space του «Six D.O.G.S.» μπει στους ρυθμούς των urban μουσικών που θα φέρουν τα live acts και οι DJs, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ο χρόνος θα γυρίσει στις δεκαετίες του 1930 έως και του 1960. Μουσική θα παίζουν οι Jump & Jive, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για να μάθουν στους παρευρισκόμενους τα σωστά χορευτικά βήματα, καθώς και η μπάντα Johnny Rumble & The Law 4000, που διασκευάζει τραγούδια rockabilly και neo-rockabilly, και ελληνικά oldies. (ελεύθερη είσοδος)

Αυτό το party δεν είναι το μόνο κόντρα event που θα συμβεί στο τριήμερο του opening. Tην Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου από το απόγευμα, η καντίνα Po’ Boys, το περιφερόμενο project του «Mama Roux», θα κάνει street barbeque στην Αβραμιώτου υπό την americana μουσική υπόκρουση του Jack Heart.

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα μπαρ του φθινοπώρου: Πού και τι πίνουμε φέτος;

Νέα και παλιά μπαρ, φεστιβάλ και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε bar aficionado της αθηναϊκής σκηνής για το επόμενο διάστημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/09/2022

Το "The Foundry Rooftop" ανεβάζει εντάσεις με τον Άγγελο Πεντάρη

Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys και 2Pac συναντούν Taylor Swift, Dua Lipa και Lizzo, σε μια βραδιά με διασκευές και remixes κορυφαίων επιτυχιών των τελευταίων δεκαετιών, από τον νεαρό drummer με τη συναρπαστική ιστορία ζωής.

Στο "Λοκάλι" για λίγο ακόμη καλοκαίρι

Επέκταση θερινής και γευστικής ραστώνης σε αυλή και ταράτσα, στου Ψυρρή.

Ο Γιώργος Φακίνος resident DJ στο LouLou Is Present

Για ένα Σάββατο του μήνα θα μοιράζεται τα decks με τους καλύτερους local και διεθνείς DJs.

Μα πού πήγε η σαμπάνια;

Τελειώνει όντως η σαμπάνια από την αγορά; Μην αγχώνεσαι, ο εκλεκτός αφρώδης οίνος θα παραμείνει στον αφρό των οινικών εξελίξεων.

'Athens Wine & Art Festival': Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα επιστρέφει

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου, στο χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Το "Angelo et Manolo" αγαπά το κρασί και τους ανθρώπους

Όταν ο Εμμανουήλ Καραλής δεν πετά στους αιθέρες, σερβίρει φίνα κρασιά στην Μητροπόλεως, μαζί με τον γιο της Φωτεινής Παντζιά του "By The Glass".