Χέρια ψηλά για τον Paul Van Dyk

Ο διάσημος Γερμανός DJ/παραγωγός θα παίξει την ευφορική trance του στο «Bolivar Beach Bar» – κι εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές του.

Χέρια ψηλά για τον Paul Van Dyk

Δεν υπάρχει raver που να μην έχει ζήσει στιγμές ευφορίας χορεύοντας με τα χέρια ψηλά το «For an angel» και το «Tell me why» με τους Saint Etienne κι αυτός ο λόγος αρκεί για να ακούσεις το set του Paul Van Dyk, που θα σε γυρίσει στον ήχο των ’90s και των ’00s, το Σάββατο 22 Ιουλίου στο «Bolivar Beach Bar».





Και έπειτα απ’ αυτήν τη γερή δόση νοσταλγίας ας θυμηθούμε ότι ο Paul Van Dyk έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κυριαρχία της γερμανικής trance, ήταν από τους πρώτους superstars του DJ κυκλώματος, βρέθηκε δύο χρονιές στην κορυφή του Top 100 του DJ Magazine (το 2005 και το 2006), ήταν υποψήφιος για Grammy για το σχεδόν αριστουργηματικό άλμπουμ «Reflections» και δοκίμασε να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα ενότητας μέσα από τις συλλογές του «The Politics of Dancing». Από το ρεμίξ στο «Love simulation» των Humate μέχρι το podcast VONYC Sessions, που έχει φτάσει στο 557ο επεισόδιο, και από το άλμπουμ «Seven Ways» που τον καθιέρωσε το 1996, μέχρι τα ρεμίξ στην Britney Spears, τους Depeche Mode, τους Rammstein και τους New Order, ο Paul Van Dyk έμεινε πιστός στον ήχο μια δυναμικής και ευεργετικής για τη διάθεση trance μουσικής. Μπορεί να υπηρετεί μαζί με μερικούς ακόμη DJs όπως o Armin Van Buuren, ο Tiësto και ο Ferry Corsten, έναν ήχο που δεν είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ωστόσο αξίζει να αφεθείς απενοχοποιημένα σ’ αυτόν για να (ξανα)ζήσεις την ανεμελιά του rave.

Ο Paul Van Dyk έρχεται καλεσμένος της FSI Events, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Listen to the Future. Support από τους Dino MFU, Chris Oblivion και Steph.

Άκου ένα από τα καλύτερα sets του Paul Van Dyk και δες εδώ ένα πορτρέτο του στη σειρά ντοκιμαντέρ της Red Bull TV «Visions of Greatness»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.