Μπουκιά, γουλιά και κουβέντα με τους ανθρώπους του «ΜεΖεν»

Σε μια αποκλειστική βιντεο-συνέντευξη με αφορμή την πρώτη στάση του «ΜεΖεν on tour», στο «The Trap», συναντάμε τον Γρηγόρη Χέλμη και τον Ανδρέα Διακοδημήτρη.

Μπουκιά, γουλιά και κουβέντα με τους ανθρώπους του «ΜεΖεν»

Πριν από λίγο καιρό, το «ΜεΖεν», που βρίσκεται στον Βόλο και τη Λάρισα, κατέλαβε και μεταμόρφωσε το αθηναϊκό bar «The Trap» για δύο μέρες – ναι, έπαιζε παλιά λαϊκά και έφερε τα χαρακτηριστικά κομμένα κονσερβοκούτια που τοποθετούνται στα τραπέζια. O σκοπός ήταν να μυήσει τους Αθηναίους στη φιλοσοφία του βολιώτικου τσιπουράδικου. Αν κρίνουμε από τη συμφόρηση που επικράτησε από νωρίς και τα δύο μεσημέρια, ο τσιπουρο-προσηλυτισμός πέτυχε!

Εμείς ακολουθήσαμε τον Γρηγόρη Χέλμη και τον Ανδρέα Διακοδημήτρη, δηλαδή τους δημιουργούς του «ΜεΖεν» στα ψώνια τους μαζί με την ομάδα τους. Συζητήσαμε για τη δική τους προσέγγιση στο κλασικό τσιπουράδικο, καθώς και για τις παράλληλες δράσεις τους (το συγκεκριμένο event ήταν η πρώτη στάση σε ένα «ΜεΖεν on tour»). Φυσικά, τρυπώσαμε στην κουζίνα, την ώρα ακριβώς που ο Γρηγόρης τύλιγε το θράψαλο κοκορέτσι, έναν από τους νόστιμους μεζέδες που θα γευόμασταν αργότερα. Δείτε, λοιπόν, το βίντεο από τη συνάντησή μας με τους ανθρώπους του «ΜεΖεν» στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Barro Negro" στήνει σεβιτσερία στην μπάρα του

Margarita, Paloma και σεβίτσε απόψε στην ​​Παπαρρηγοπούλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

Το "Casablanca Social Club" σβήνει 4 κεράκια με ένα non-stop πάρτι

Το δημοφιλές μπαρ της Θεσσαλονίκης έχει γενέθλια και το γιορτάζει καταλλήλως.

Στο "In Love Again" (και) για aperitivo

Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στην Κλειτίου θέλουν spritz, coffee cocktails και ροζέ κρασιά.

7 χρόνια "Barelle" με ένα μοναδικό πάρτι

Το αγαπημένο στέκι του Νέου Ηρακλείου έχει γενέθλια και το γιορτάζει με παλιούς και νέους φίλους.

To "Barro Negro" στα 100 κορυφαία μπαρ του κόσμου

Η αθηναϊκή 'πρεσβεία της Paloma' φιγουράρει στο νο.52 της λίστας 51-100, του περίφημου θεσμού The World’s 50 Best Bars.

Τα πρώτα ουίσκι με άρωμα Ελλάδας

Τα κρασιά Μπουτάρη συνεργάζονται με τους Irish Distillers και Spot Whiskeys, για το λανσάρισμα της νέας σειράς Greek Wine Single Cask.

Τα μπαρ του φθινοπώρου: Πού και τι πίνουμε φέτος;

Νέα και παλιά μπαρ, φεστιβάλ και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε bar aficionado της αθηναϊκής σκηνής για το επόμενο διάστημα.