Χορεύοντας disco με μια ντίβα

Στο party που πραγματοποιείται στο «Shamone» την Παρασκευή 24/3 με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Ciao Amore... Dalida».

Χορεύοντας disco με μια ντίβα

Disco party διοργανώνεται από την κινηματογραφική εταιρεία Rosebud.21 και το «Shamone» την Παρασκευή 24 Μαρτίου με αφορμή την ταινία «Ciao Amore... Dalida». Η κινηματογραφική βιογραφία της τραγικής Ιταλο-αιγύπτιας ντίβας, που τραγουδούσε σε περισσότερες από δέκα γλώσσες, σημείωσε πωλήσεις 170 εκατομμυρίων δίσκων σε όλο τον κόσμο και κέρδισε πάνω από 70 χρυσούς δίσκους, ανοίγει την Πέμπτη 23/3 το 18ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και βγαίνει στις αίθουσες από τη Rosebud.21 την Πέμπτη 30/3.

Στο επίκεντρο του party στο «Shamone» θα βρεθεί η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Sveva Alviti. Θα χορέψουμε, λοιπόν, disco και τη μεσογειακή pop της Dalida με το μοντέλο από την Ιταλία, που έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική σε μία μίνι σειρά με τη Sophia Loren και τώρα συνεχίζει με ένα μεγάλο βήμα υποδυόμενη την ντίβα με την ταραχώδη ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες

Shamone

Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.