Το event του Whisk[e]y Month του «Feedέλ Urban Gastronomy», που εξερεύνησε τα διαφορετικά πρόσωπα του whiskey, φτάνει στο τέλος του αυτή την Τετάρτη 22 Μαρτίου. Τελευταίος φιλοξενούμενος του bartender του «Feedέλ» Αλέξανδρου Τσελεπή, είναι ο Mario Basso, συνιδιοκτήτης και headbartender του «Barreldier» – πρόσφατα το ατμοσφαιρικό αυτό bar βραβεύτηκε με ένα Shaker στα Αθηνόραμα Bar Awards.
Στην μπάρα του «Feedέλ», ο Mario Basso θα ξεδιπλώσει την κλασική παιδεία του, φτιάχνοντας παλαιωμένα cocktails και παραλλαγές ποτών της Ποτοαπαγόρευσης: η μίνι λίστα περιλαμβάνει ένα παλαιωμένο Manhattan, ένα καπνιστό Old Fashioned, ένα sour (που θα το προτιμήσουμε σίγουρα) με περγαμόντο κι ένα King Boulevardier.
Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να συνοδεύσετε τα cocktails του Mario Basso με πιάτα από το μενού του Λεωνίδα Κουτσόπουλου (κέρδισε φέτος Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας), τα οποία θα σερβίρονται ειδικά γι’ αυτήν τη βραδιά σε μορφή tapas.
Whiskey με κλασική γοητεία στην μπάρα του «Feedέλ»
Τελευταίο event του Whisk[e]y Month την Τετάρτη 22/3, με φιλοξενούμενο τον Mario Basso.